Ana Sayfa / Sağlık / Fatih Hürkan nereli, kim (Survivor Fatih Ünlüler)
FATİH HÜRKAN İLHAN MANSIZ KAVGA

Fatih Hürkan nereli, kim (Survivor Fatih Ünlüler)

Survivor 2017 Ünlülerdeki Fatih kim, tam adı, nereli ve neci bilgileri.  Fatih hürkan kaç doğumlu, gerçek mesleği ve rol aldığı filmler. 

Survivor Fatih Hürkan kaç doğumlu nereli ve neci bilgileri. Survivor’a sonradan katılan ve ünlüler takımına giren Fatih Hürkan kimdir, necidir ve genel bilgileri. 2017 Survivor yarışmacıları Ünlüler Gönüllüler ekibinde kıyasıya yarış devam ediyor. Yarışmalardaki başarısı ve mücadelesi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Fatih Hürkan hakkında merak edilenleri sizler için derledik. Şimdilik kendi takımlar için savaş veren Fatih Hürkan, bireysel mücadele söz konusu olduğunda sahip oldukları özelliklerin etkisini daha fazla hissedecek. Peki Survivor 2017’de yarışmalardaki başarısı ile dikkat çeken Fatih Hürkan kimdir?

SURVİVOR FATİH HÜRKAN KİMDİR?

Herkes Survivor ünlülerdeki Fatih’in kim olduğunu soruyor. Survivor 2017’ye sonradan dahil olan Fatih Hürkan neci ve kim sizin için derledik. Fatih Hürkan, 14 Eylül 1971 yılında İstanbul’da doğmuştur. İTÜ Makina Mühendisliği bölümü mezunu olan Fatih Hürkan, 1998’de Best Model of Turkey’de 2. seçildi ve mankenliğe başladı. 1998’de başrolünü Emrah’ın oynadığı Unutabilsem (Kaya Ererez/TV) dizisinde küçük bir rolle ilk kez kamera karşısına geçti. Bulut Bey ile başrole geçti, daha sonra kötü adam rollerinin aranan ismi oldu.

Bir süre Şahika Tekand Studio’sunda oyunculuk eğitimi aldı. Tevfik Gelenbe Tiyatrosu’nda Aman Hayret, Biraz Gayret oyunuyla da sahnede profesyonel oldu. Kral TV’de sunuculuk yaptı ve 100’ün üzerinde Reklam filminde rol aldı. 2 sinema filminde yer aldı.

FATİH HÜRKAN ÖNEMLİ FİLMLERİ

1999 – Kahpe Bizans (Gani Müjde)
2006 – Kıyamet (Savaş Erişçi)

Fatih Hürkan, ada konseyinde kendisini şu sözlerle tanıttı; “İstanbul’da yaşıyorum aslen Samsunluyum. Çok uzun zamandır Survivor’a gelmeyi istiyordum. Hayatımda mücadele ve savaş hep vardı. Tam benim için olduğunu düşünüyordum. Çok teşekkür ederim en azından burada oturuyorum. Spora çocukluğumda Judo ile başladım. İstanbul şampiyonluğum var. Ortaokulda kaleciliğe geçtim. Uzun dönem kalecilik yaptım, profesyonelde 4 yıl sürdü. Sonra oyunculuğa geçtim ama sporu hiç bırakmadım. Bir dönem ninjutsu yaptım. Haftanın üç günü halı saha, bir günü voleybol dört günde crossfit yapıyorum. Oyunculuğu epey zamandır yapıyorum. Bir dönem annemin rahatsızlığı nedeniyle ara verdim. Annemi kaybettiğim dönemde şov dünyasından geri düştüm. Kokusunu her zaman özlediğim bir oğlum ve eşim var.”

İlginizi Çekebilir

Cenk Eren’in 1 milyon liralık estetik operasyonu

Cenk Eren yüz gezdirme estetiği için 1 milyon lira ödemiş. Şarkıcı Cenk Eren yüzünü gerdirdi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting