Galatasaray, Muslera’nın yokluğunda kalesini Fatih Öztürk’e emanet edecek. Kaleci Fatih Öztürk Galatasaray ile anlaştı. Galatasaray, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi.
Kaleci Fatih Öztürk, Fatih terim’in kaledeki güvencesi olacak. Galatasaray, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen kaleci Fatih Öztürk ile 2 yıllık anlaşmaya varıldığını KAP’a bildirdi. Yapılan açıklamaya göre Fatih Öztürk ile 2020-2021 ve 2021-2022 sezonları için anlaşmaya varılırken tecrübeli oyuncunun sezonluk 4 milyon TL alacağı açıklandı.
KASIMPAŞA SERBEST BIRAKMIŞTI
Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan oyuncu listesindeki bilgiye göre, 33 yaşındaki file bekçisinin 2020-2021 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesi karşılıklı anlaşma yoluyla sonlandırıldı.
Fatih Öztürk, Kasımpaşa’da 2019-2020 sezonunda toplam 22 maça çıktı.