Ana Sayfa / Manşet / Fatih Terim La liga ekibinin başına geçiyor

Fatih Terim La liga ekibinin başına geçiyor

Sevilla Teknik Direktörü Fatih Terim oluyor iddiası. ‘İmparator’ lakaplı Fatih Terim, bomba bir iddiayla gündeme geldi. Teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı planlayan Sevilla’nın takımın başına Fatih Terim’i getirmeyi planladığı ileri sürüldü.

Fatih Term Sevilla’nın başına geçiyor. Galatasaray’a uzun yıllar emek veren Türk futbolunun efsane isimlerinden Fatih Terim için bomba bir iddia ortaya atıldı.

Real Madrid, Las Palmas, Logroñés, Barcelona ve Rayo Vallecano kulüplerinde daha önce oynayan teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünen Sevilla’nın takımın başına Fatih Terim’i getirmeyi planladığı öne sürüldü.

İMPARATOR SEVİLLA YOLCUSU MU?

Ajansspor’un Carrusel Deportivo’dan derlediği haberine göre: Sevilla, teknik direktör Julen Lopetegui ile yolları ayırmayı düşünüyor. İspanyol ekibinin teknik direktör adayları listesinde Fatih Terim ilk sıralarda yer alıyor.

Galatasaray’dan Marcao’yu da alan Sevilla, İspanya Ligi’nde ilk 7 haftada sadece 1 galibiyet alabilmiş, 7 kez de rakiplerine yenilirken, 2 maçta da berabere kalmıştı.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Sınırsız Hosting