Ana Sayfa / Manşet / FB-GS derbisinde Volkan Demirel yedek kaldı

FB-GS derbisinde Volkan Demirel yedek kaldı

Fenerbahçe Galatasaray maçından önemli anlar ilginç notlar. Fenerbahçe ile Galatasaray derbisi 1-1 bitti ve Fenerbaçe 10 kiyi ile yine Galatasaray’a yenilmedi Kadıköy’de. Volkan Demirel yıllar sonra derbide yedek kaldı. Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel, Kadıköy’deki Galatasaray derbilerinde 13 yıl sonra yedek kulübesinde oturdu.

Fenerbahçe Galatasaray maçında Volkan Demirel yedek oturdu tam 13 yıl sonra yedek kaldı dev derbide.Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde 13 yıl sonra bir ilk yaşandı. Fenerbahçe’de kaleci Volkan Demirel, Kadıköy’deki Galatasaray derbilerinde 13 yıl sonra yedek kulübesinde oturdu.

Volkan Demirel’in Kadıköy’deki son yedek kaldığı Galatasaray derbisi 22 Nisan 2006’da oynanmıştı. O karşılaşmada Fenerbahçe kalesini Rüştü Reçber korumuştu. Daha sonra Kadıköy’deki 14 maçın tamamında Volkan Demirel oynamıştı.YANAL MEHMET EKİCİ’Yİ ÇOK ARADI

Fenerbahçe’de derbi öncesi tek eksik futbolcu Mehmet Ekici oldu. Geçen hafta MKE Ankaragücü maçında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulundan 3 maç ceza alan Mehmet Ekici, önemli maçta takımını yalnız bıraktı.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting