Ana Sayfa / Spor / FB-GS maçının hakemi belli oldu

FB-GS maçının hakemi belli oldu

Canlı Fenerbahçe-Galatasaray maçı izle maçın hakemi kim oldu sorusu. Hakem Halil Umut Meler FB-GS derbisini yönetecek. 8 Ocak canlı FB-GS derbisi izle maçın linkleri var mı sorusu.

Fener-Galatasaray maçınnı hakemi kim oldu sorusu 8 Ocak canlı derbi maçı izle.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde Halil Umut Meler düdük çalacak. Sarı-kırmızılı ekip deplasmanda Fenerbahçe ile yapacağı maça liderlik moraliyle çıkacak.

Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev yapacak hakemler belli oldu. Haftanın önemli karşılaşması Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı konuk edeceği derbi maçta Halil Umut Meler görev alacak.

Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Süleyman Özay üstlenecek.

Süper Lig’in 18’inci haftasında oynanacak maçlar ve görev alacak hakemler şöyle:

YARIN:

16.00 Hatayspor – Antalyaspor: Yasin Kol
19.00 Beşiktaş – Kasımpaşa: Zorbay Küçük

PAZAR

13.30 Fatih Karagümrük – Konyaspor: Kadir Sağlam
16.00 MKE Ankaragücü – Kayserispor: Ümit Öztürk
16.0 Giresunspor – Ümraniyespor: Sarper Barış Saka

PAZARTESİ

17.00 Başakşehir FK – Adana Demirspor: Arda Kardeşler
20:00 İstanbulspor – Gaziantep FK: Burak Şeker
20.00 Alanyaspor – Trabzonspor: Mustafa Kürşad Filiz

FENER-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA

Hafta sonu oynanacak Galatasaray Fenerbahçe derbisi öncesi iddia oranları belli oldu. Şampiyonluk düğümünü etkileyecek müsabakalardan biri olacak olan karşılaşma futbolseverleri ekran başına kilitleyecek. Peki, Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig’de yeni sezonda şampiyonluğun en büyük adaylarından iki takım bu hafta derbi mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. Müsabaka öncesi hazırlıklarını sürdüren takımlar taktik çalışmalarını sürdürüyor.  Galatasaray 36 puanla ilk sırada yer alırken Fenerbahçe 35 puanla ikinci sırada bulunuyor. Bu da sarı lacivertli ekibin galip gelmesi halinde liderliği yeniden ele geçireceği anlamına geliyor.

DERBİNİN İDDİA ORANLARI AÇIKLANDI

Fenerbahçe Galatasaray maçı iddia oranları belli oldu. İddaa risk yönetimi dev derbide Fenerbahçe’ye 2.01, Galatasaray’a 3.01 oran verdi. Karşılaşmanın berabere bitmesi olasılığı ise 3.31 olarak belirlendi.

FENERBAHÇE GALATASARAY DERBİ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?Derbi mücadelesi 8 Ocak 2023 Pazar günü oynanacak. Futbolseverlerin sonucunu heyecanla bekledikleri müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma yayıncı kuruluş Bein Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting