Ana Sayfa / Manşet / Fehenbahçe Malatyaspor maçının sonucu

Fehenbahçe Malatyaspor maçının sonucu

Fenerbahçe Malatyaspor maçının sonucu golleri ve özeti 3-2. Fenerbahçe Evkur Yeni Malatyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta heyecanı sona eriyor. Merakla beklenen karşılaşmada iki ekip de üç puan elde etmenin peşinde. Ev sahibi Fenerbahçe ateş hattından çıkmak isterken Yeni Malatyaspor ise ikincilik ortağı konumunu korumanın peşinde. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı yayın anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları  Ayrıca Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izleme bağlantısı da haberimizin içerisinde yer alıyor. 2’de Mehmet Ekici’nin golüyle Fenerbahçe 1-0 önde. 28’de Mina ile skor 1-1’e geldi. 31’de Mehmet Ekici süper bir frikik golüyle skoru 2-1’e getirdi. 49’da Donald ile skor yeniden eşitlendi. Gergin maçta şu ana kadar 8 sarı kart çıktı. 61’de Erkan Kaş’ın Dirar’a yaptığı müdahalede hakem penaltı verdi. 64’te Mehmet Ekici penaltıyı kaçırdı. Farnolle Mehmet’in vuruşunu kurtardı. 66’da Benzia’nın yerine yeni yıldız Victor Moses oyunda. 86’da Mehmet Topal skoru 3-2’ye getirdi. İkinci yarı oynanıyor.

Fenerbahçe 3 puanı aldı sonunda Malatyaspor’dan.Spor Toto Süper Lig’de 19. hafta iki kritik karşılaşma ile kapanıyor. Medipol Başakşehir, Kasımpaşa’yı konuk ederken Fenerbahçe ise Evkur Yeni Malatyaspor’u ağırlıyor. Hem zirveyi hem de alt sıraları yakından ilgilendiren önemli maçta 17 puanla 17. sıradaki ev sahibi Fenerbahçe üç puana uzanarak ateş hattından çıkmak istiyor. Konuk ekip 32 puanlı Evkur Yeni Malatyaspor ise Kadıköy’de kazanarak yeniden ikincilik ortağı olmanın peşinde. Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı yayın anlatımı ve dakika dakika önemli pozisyonları SKOR’da… Ayrıca; Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı canlı izle bağlantısı da haberimizin içerisinde yer alıyor.

YANAL’LI İLK 3 PUAN VE GALİBİYET

Ersun Yanal yönetimindeki ilk lig galibiyetini arayan Fenerbahçe’de Michael Frey, Harun Tekin, Erten Ersu, Tolga Ciğerci ve Oğuz Kağan Güçtekin, sakatlıkları Martin Skrtel ise kırmızı kart cezası nedeniyle Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemiyor. Konuk ekip Yeni Malatyaspor’da ise Mustafa Akbaş sakatlığı nedeniyle görev yapamıyor.

Slimani açıklaması!

Ev sahibinde tartışılan golcü Islam Slimani, maç kadrosunda yer almadı. Cezayirli’nin takımdan ayrılacağı iddiası gündemdeydi. Ersun Yanal maç öncesi verdiği demeçte Diego Reyes ve Islam Slimani’nin transfer görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting