Ana Sayfa / Yaşam / Fener Beşiktaş derbisi kaç kaç biter?

Fener Beşiktaş derbisi kaç kaç biter?

Canlı skor ve canlı maç sonuçları her zaman spor haberleri arasında en çok okunan ve arananlardır. Malum bugün Kadıköy’de Fenerbahçe Beşiktaş derbisi var 24 Eylül. Ünlüler de Fener Beşiktaş maçı kaç kaç biter tahmininde bulunuyor. Bazı ünlüler Fenerbahçe derken bazıları da Beşiktaş kazanır diyor. Süper Lig 6. haftası kapanış maçında oynanacak Fenerbahçe – Beşiktaş maçı, her iki takım için ayrı önem taşıyor. Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak sorusu futbol tutkunları tarafından merakla araştırılıyor. Fenerbahçe, alt sıralardan kurtulmak, moral bulmak için Beşiktaş’ı yenmeyi planlarken, Beşiktaş ise zirve yarışında 3 puanı hanesine yazdırmak isityor. İşte Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta sorusunun cevabı…

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın derbi kadroları belli oldu. Cocu, Güneş’e karşı ilk sınavını veriyor. Fenerbahçeli ünlüler Beşiktaş yeneceklerini Beşiktaşlılar ise Güneş’in Kadıköy fobisinden kurtularak maçı alacaklarını iddia ediyor. Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak sorusu taraftlarca merakla araştırılıyor. Fenerbahçe’nin 6, Beşiktaş’ın 10 puanı bulunuyor. Beşiktaş, derbiden galip çıkması halinde Başakşehir ile aynı puanda fakat averajla ikinci sırada yer alacak. Peki Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Ülker Stadı’nda saat 21.00’de başlaşacak derbinin hakemi Fırat Aydınus. Şampiyonlar Ligi’ne ön elemede veda eden, Avrupa Ligi’ne 4-1’lik Dinamo Zagreb yenilgisi ile giren ve Süper Lig’e 5 haftada 3 mağlubiyetle başlayan Fenerbahçe bugünkü zorlu karşılaşmaya da sorunlar yumağı ile çıkacak.

COCU’NUN KADER MAÇI

Beşiktaş derbisinin sonucu Teknik Direktör Phillip Cocu’nun F.Bahçe’deki geleceği konusunda belirleyici olacak. Yenilgi halinde Hollandalı hocanın istifası veya görevden alınmasına kesin gözü ile bakılıyor. Yönetimin bu olasılık nedeniyle Ersun Yanal ile görüştüğü ve kötü sonuç halinde görev değişimini gerçekleştireceği belirtiliyor.

MUHTEMEL 11’LER

FENERBAHÇE: Volkan, Hasan Ali, Reyes, Neustadter, Şener, Mehmet Topal, Jailson, Aatif, Ayew, Benzia, Slimani

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Pepe, Vida, Caner, Oğuzhan, Necip, Ljajic, Lens, Quaresma, Babel

KADRODA SON DAKİKA ŞOKU

Kanarya’da son idmana çıkmayan Skrtel derbide yok. Stoperde Reyes’in oynaması bekleniyor. Ama Cocu’nun bu bölgeye Mehmet Topal’ı da çekebileceği belirtiliyor. İyileşen ve idmana katılan Hasan Ali forma giyecek, Soldado oynamayacak.
BAHİS ORANLARI ORTADA

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için verilen bahis oranları son güncellemeyle eşitlendi. İddia’da Fenerbahçe’nin galibiyetine 2.30 oran verilirken, Beşiktaş’ın galibiyetine de 2.30 oran verildi. Karşılaşmanın beraberlik oranı ise 3 olarak belirlendi.
Oranlar ilk açıklandığında favori olaran görülen ev sahibi Fenerbahçe’nin galibiyetine 2.00, deplasman ekibi Beşiktaş’a 2.65 oran verilmişti.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting