Ana Sayfa / Manşet / Fener-Denizli maç sonucu 2-2

Fener-Denizli maç sonucu 2-2

Fenerbahçe yine kazanamadı tam 6 maçtır 3 puan alamıyor. Fenerbahçe Yukatel Denizlispor maçı ile Süper Lig’de 25. hafta heyecanı sürdü. Ersun Yanal’la yollarını ayıran Fenerbahçe, konuk ekip Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı ve Kanarya’nın ligde üç puan hasreti 6 maça çıktı. Fenerbahçe bu sonuçla 40 puana, konuk ekip Yukatel Denizlispor ise 30 puana çıktı.

Canlı maç sonucu Fenerbahçe-Denizlispor 2-2 maçın golleri tartışmalı pozisyonları. Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe, Yukatel Denizlispor’u konuk etti. Ligde beş maçtır kazanamayan ve Teknik Direktör Ersun Yanal’la yollarını ayıran Fenerbahçe, zorlu maçta konuğu ile 2-2 berabere kaldı ve Kanarya’nın galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

Maçta 22. dakikada Ozan Tufan’la öne geçen sarı-lacivertliler, 45’te Murawski’nin penaltı golü ve 75’te Mustafa Yumlu’nun golüyle geri düştü ancak 90+2’de Serdar Aziz son sözü söyledi! Kadıköy’de puanlar paylaşıldı. Bu sonuçla Fenerbahçe 40 puana, Yukatel Denizlispor ise 30 puana çıktı.
Fenerbahçe’de 31’de sakatlanan Max Kruse’nin yerine Zajc oyuna girdi.
Penaltıya sebebiyet veren Tolgay Arslan, 36’da gördüğü sarı kartın ardından 44’te de penaltı pozisyonunda elle oynadığı için sarı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.
Dk. 13: DENİZLİSPOR’DAN MUTLAK GOL ŞANSI! Zeki’nin sağ kanattan yaptığı ortasına ceza sahasında Barrow vuruşunu yaptı, kaleci Altay ayaklarıyla kurtardı.
Dk. 20: FENERBAHÇE GOLE YAKLAŞTI! Mehmet Ekici’nin kullandığı serbest vuruş yere çarpıp hız kazanarak kaleye yöneldi, Stachowiak köşeden kornere çeldi.
Dk. 22: FENERBAHÇE GOLÜ BULDU! Mehmet Ekici’nin kullandığı kornerde ceza sahasında bomboş yükselen Ozan Tufan’ın kafa vuruşu ağlarla buluştu.
Dk. 23: DENİZLİSPOR’DAN TEHLİKE! Barrow’un sol kanattan yaptığı ortasını kaleci Altay yumruklayamadı, ardından topu önünde bulan Aissati’nin vuruşunu ise kale çizgisinden Serdar Aziz çıkardı.
Dk. 31: ŞOK SAKATLIK! Fenerbahçe’de sakatlanan Max Kruse’nin yerine Miha Zajc oyuna girdi.
Dk. 42: PENALTI! VAR incelemesinin sonucunda hakem Tolgay’ın ceza sahasında topa elle dokunduğuna karar verdi!
Dk. 44: FENERBAHÇE 10 KİŞİ! Tolgay topu eliyle kesip penaltıya sebebiyet verdiği için 36. dakikada gördüğü sarı kartın ardından ikinci sarı kartını gördü ve oyun dışında kaldı.
Dk. 45: DENİZLİSPOR EŞİTLİĞİ SAĞLADI! Penaltı atışını gole çeviren Murawski skora yeniden dengeyi getirdi: 1-1.
Dk. 49: VAR İLE GOL İPTAL! Fenerbahçe’de Serdar Aziz topu ağlara gönderdi ama maçın hakemi pozisyonun öncesinde Ozan Tufan’ın topu eliyle aldığını belirtip golü geçerli saymadı. VAR incelemesi sonucunda karar değişmedi.
Dk. 60: Fenerbahçe’de Ozan Tufan çalımlarla ceza sahasına sokulmak isterken rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından yerde kaldı, maçın hakemi oyunu devam ettirdi.
Dk. 75: DENİZLİSPOR ÖNE GEÇTİ! Zeki Yavru’nun sağ kanattan yaptığı ortasına ön direkte kafa vuruşunu yapan Mustafa Yumlu’nun şutu direğe çarpıp ağlarla buluştu.
Dk. 76: Fenerbahçe’de Ozan Tufan ve Serdar Aziz, hakeme olan itirazlarından dolayı sarı kart gördü ve iki oyuncu da gelecek hafta cezalı duruma düştü.
Dk. 90+2: GOL! Fenerbahçe’de Serdar Aziz’in golüyle skor 2-2’ye geldi!

İlginizi Çekebilir

Kahtalı Miçe gırtlak kanseri

Kahtalı Miçe gırtlak kansere yakalandı. Kahta Miçe asıl adı ne, nereli e kim soruları. Kahtalı …

Sınırsız Hosting