Ana Sayfa / Spor / Fener-Galatasaray canlı izle

Fener-Galatasaray canlı izle

Canlı maç izle Fenerbahçe-Galatasaray. canlı FB-GS izle hani kanalda internette canlı maç linkleri. Fenerbahçe ve Galatasaray ilk 11’leri.

Fenerbahçe-Galatasaray canlı maç izle bu akşam hangi kanalda. Canlı internette maç linki veren kanallar. Fenerbahçe-Galatasaray izle canlı maç bu akşam. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında devam eden 113 yıllık rekabette, iki takım bu akşam 395’inci kez karşı karşıya gelecek. Takımların ilk 11’i henüz açıklanmazken, muhtemel kadro şekillenmeye başladı. İşte dev derbinin ayrıntıları…

Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında dev derbi oynanacak. Fenerbahçe’nin Ülker Stadyumu’nda Galatasaray’ı ağırlayacağı maç saat 20.30’da hakem Atilla Karaoğlan’ın düdüğüyle başlayacak. Karşılaşma, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Ligin ilk yarısında Nef Stadı’nda oynanan karşılaşmayı sarı lacivertliler 2-1 kazanmıştı.

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan Ozan Tufan ve Mesut Özil dışınd aeksik futbolcu bulunmazken, Galatasaray’ın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL KADRO

Fenerbahçe’de muhtemel 11’i, Osayi Samuel, Min jae Kim, Serdar Aziz, Filip Novak; Miguel Crespo, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi ve Serdar Dursun şeklinde öne sürülürken, eldivenleri Altay Bayındır’ın giyeceği konuşuluyor.

Galatasaray’da ise kaleyi Fernando Muslera’nın bekleyebileceği kaydedilirken, Omar Elabdellaoui, Marcao, Victor Nelsson, Patrick van Aanholt; Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu; Alexandru Cicaldau, Emre Kılınç, Ryan Babel, Bafetimbi Gomis 11’i tamamlayacak isimler olarak görülüyor.

SARI LACİVERTLİLERDEN 7 MAÇTA 6 GALİBİYET

Süper Lig’de son maçlarda sergilediği performansla dikkat çeken Fenerbahçe, çıktığı son 7 müsabakada 6 galibiyet ve 1 beraberlik sonucunda 19 puan elde etti.

Derbide Galatasaray’ı mağlup etmeye çalışacak olan sarı lacivertliler, galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı ve çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe 2016’dan beri kazanamıyor

Fenerbahçe, başkan Ali Koç dönemindeki kötü serileri bitirmek istiyor. Galatasaray’a son 2 yıldır evinde yenilen Fenerbahçe, taraftarlı ilk derbide galip gelmek için sahaya çıkacak. 21 yıllık sahasındaki yenilmezlik serisini unvanını 2019 yılında kaybeden sarı-lacivertliler, Kadıköy’deki en son galibiyetini 2016 yılında Robin van Persie’nin golleriyle almıştı. Sorasında evinde onadığı 4 maçın 2’sini kaybeden Fenerbahçe, 2 maçta sahadan mutlu ayrılan taraf oldu.

İsmail Kartal 7 yıl sonra!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 7 yıl aradan sonra derbi maçta sarı-lacivertli ekibin başında yer alacak. İsmail Kartal, Süper Lig’in 2014-15 sezonunda Fenerbahçe’nin başındayken sarı-kırmızılı ekibe karşı birer galibiyet ve mağlubiyet elde ederken, iki Beşiktaş derbisini kazandı. 2015 yılında Kadıköy’deki son derbisinde Beşiktaş’a 1-0 yenildikleri maçta takımın başında yer alan İsmail Kartal, 7 yıl aranın ardından bir derbi heyecanı yaşayacak.

Galatasaray’dan son 6 maçta 4 galibiyet

Galatasaray, Süper Lig’de son oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Sarı-kırmızılılar söz konusu mücadelelerde Göztepe, Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Fatih Karagümrük maçlarından 3 puanla ayrıldı. Aslan, Konyaspor ve Gaziantep FK’ya da mağlup oldu.

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting