Ana Sayfa / Manşet / Fener Konya maçının sonucu 1-1

Fener Konya maçının sonucu 1-1

Fenerbahçe’nin son puan durumu Konyaspor beraberliğinin ardından. Fenerbahçe-Konyaspor maçının sonucu, maç kaç kaç bitti, tartışmalı pozisyonları ve maçın geniş özeti. Fenerbahçe Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam etti. Nefes kesen mücadelede taraflar sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı. VAR kararları geceye damga vururken 33’te Adis Jahovic VAR uyarısıyla oyundan atıldı, 85’te Alper Potuk’un golü ise yine VAR uyarısıyla iptal edildi.

Fener Konyaspor maç özeti, golleri ve tartışmalı pozisyonları. Süper Lig son Fenerbahçe puanı ve takımların durumu. Fenerbahçe Konyaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta heyecanı devam etti. Hem zirve yarışını hem de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmada Fenerbahçe ile konuğu Atiker Konyaspor 1-1’lik skorla birer puana razı oldu. Bu sonuçla Fenerbahçe, 24 puana yükseldi ve 15. sırada kaldı. Atiker Konyaspor  ise 34 puana çıktı.

Maçta 36’da Moryke Fofana’nın golüyle konuk ekip Atiker Konyaspor 1-0 öne geçerken Fenerbahçe, 45+1’de Jailson ile cevap verdi. Konuk ekipte 33’te Adis Jahovic, VAR uyarısıyla kırmızı kart gördü. VAR’ın damga vurduğu karşılaşmada 85’te Fenerbahçe Alper Potuk skoru 2-1’e getirse de VAR ile ofsayt tespit edildi ve tabela değişmedi.

AYKUT KOCAMAN’DAN İSYAN

FENERBAHÇE KONYASPOR MAÇI 11’LER

STAT: Ülker

HAKEM: Fırat Aydınus

SAAT: 19.00

YAYIN: beIN SPORTS HD1

FENERBAHÇE: Volkan, Dirar, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Valbuena, Moses, Zajc, Slimani

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

ATİKER KONYASPOR: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Zuta, Volkan, Jevtovic, Traore, Milosevic, Fofana, Jahovic

TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting