Ana Sayfa / Manşet / Fener Trabzon maçının sonucu 1-1

Fener Trabzon maçının sonucu 1-1

Fenerbahçe son puan durumu ve Trabzonspor beraberliği sonrası puanı düşme hattı takımları puanları. Fenerbahçe Trabzonspor 1-1 berabere kaldı ve Fenerbahçe düşme hattında mücadele ediyor artık. Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın en çok merak edilen maçı olan Fenerbahçe Trabzonspor maçının canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta. Ersun Yanal orta sahada son haftaların aksine 11’de Zajc ve Jailson’a yer verdi.

Fenerbahçe-Trabzonspor maç sonucu ve özeti ile golleri. Fenerbahçe Tarbzonspor ile berabere kaldı ve düşme tehlikesi daha da büyüdü. Fenerbahçe Trabzonspor canlı! Fenerbahçe Trabzonspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 30. hafta heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın en çok merak edilen karşılaşmasında 33 puanla 14. sırada yer alan Fenerbahçe, 52 puanla 4. sıradaki Trabzonspor’u konuk ediyor. Fırtına zirveden kopmak istemezken, Fenerbahçe ise kazanarak son viraja düşme tehlikesi yaşamadan girmenin peşinde. Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı yayın anlatımı ve önemli pozisyonları SKOR’da… Fenerbahçe Trabzonspor maçı canlı izle bağlantısı da haberde yer almakta.

Dk. 90+6: Fenerbahçe Valbuena’nın frikikte direkt olarak kaleye giden ortasında skoru 1-1’e getirdi.

Dk. 90: Valbuena’nın pasında Dirar bir anda kaleci Uğurcan’la karşı karşıya kaldı. Aşırtma deneyen Dirar’ın vuruşu üstten dışarı gitti.

Dk. 86: Abdülkadir Parmak gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

Dk. 76: Valbuena’nın ortasında Mehmet Topal yakın mesafeden topu üstten dışarı gönderdi.

Dk. 71: Sadık Çiftpınar, Abdülkadir Parmak’a müdahalesiyle 59’da gördüğü sarı kartın ardından ikinci sarı kartını gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

Dk. 61: Fenerbahçe’de Soldado çok şık bıraktı, Valbuena’nın vuruşu direkten döndü!

Dk. 46: İkinci yarı başladı.

Dk. 45+1: İlk yarı sona erdi.

Dk. 22: Fenerbahçe’de Skrtel sarı kart gördü. Skrtel gelecek hafta Kasımpaşa deplasmanında cezalı duruma düştü.

GOL! Dk. 16: Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür’ün süper aşırtma pasını gole çevirdi: 1-0.

Dk. 12: Trabzonspor’da Rodallega’nın şutu Skrtel’e de çarparak çataldan döndü ve top oyun alanına geri döndü.

Dk. 1: Rodallega, 26. saniyede sağ çaprazdan etkili vurdu, top Harun’da kaldı!

Dk. 1: Maç başladı!

FENERBAHÇE TRABZONSPOR MAÇI İLK 11’LER

STAT: Ülker Stadyumu

HAKEM: Cüneyt Çakır

SAAT: 19:00

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, M. Topal, Jailson, Dirar, Zajc, Ayew, Soldado

YEDEKLER: Volkan, Şener, Roman, Cebrail, Oğuz Kağan, Ferdi, Eljif, Tolgay, Alper, Valbuena

TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Hüseyin, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega

YEDEKLER: Arda, Kamil Ahmet, Amiri, Olcay, Murat Cem, Toure, Batuhan, Ekuban, Ibanez

TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

Eksikler…

Fenerbahçe’de sakatlıkları bulunan Victor Moses ve Serdar Aziz’in yanı sıra sarı kart cezalısı İsmail Köybaşı ile kırmızı kart cezası bu maçla tamamlanacak Mehmet Ekici, Trabzonspor karşısında forma giyemiyor. Kanarya’da ise Martin Skrtel, Eljif Elmas, Nabil Dirar, Harun Tekin, Roman Neustaedter ve Tolgay Arslan, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Karadeniz ekibinde, Ogenyi Onazi dışında eksik yok.

Trabzonspor 22 yıldır kazanamıyor

Ligin ilk yarısında Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek rakibi karşısında iç sahada 8 yıllık maç kazanamama özlemini sonlandıran Trabzonspor, deplasmandaki 22 yıllık galibiyet hasretine bu kez son vermek istiyor. Fenerbahçe’yi Kadıköy’de en son 23 Ağustos 1997’de 3-1 mağlup eden, rakibi karşısında son 21 dış saha maçında 12 mağlubiyet ve 9 beraberlik alıp, galip gelemeyen bordo-mavililer, bu kez kazanmanın peşinde.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting