Ana Sayfa / Genel / Fener-Zenit canlı yayını 12 Şubat

Fener-Zenit canlı yayını 12 Şubat

Canlı Fenerbahçe-Zenit maçı maç skoru, maç kaç kaç soruları ve Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda veriliyor canlı yayınları izleme bilgisi. Fenerbahçe Avrupa Ligi maçı için Zenit’i Kadıköy’de ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi ilk maçında sahadan avantajlı skorla sahadan ayrılmak isteyen Fenerbahçe Zenit muhtemel ilk 11’leri haberimizin içerisinde yer alıyor. Peki Fenerbahçe Zenit maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe-Zenit canlı maç saati, canlı yayın kanalı ve Fenerbahçe Zenit maçını hangi televizyon veriyor sorusu., Fenerbahçe Zenit UEFA Avrupa Ligi son 32 Turu için karşı karşıya geliyor. İlk maçta evinden avantajlı bir skor elde ederek taraftalarını mutlu etmek isteyen Fenerbahçe Avrupa Ligi kadrosunda devre arası transferlerinden Tolgay Arslan, Victor Moses ve Sadık Çiftpınar eklendi. Taraftarların sabırsızlıkla beklediği Avrupa Ligi maçı için artık saatler kaldı. Fenerbahçe Zenit maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi maçı ne zaman?

FENERBAHÇE ZENİT HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

12 Şubat Salı günü saat 20:55’de Ülker Stadı’nda oynanacak karşılaşma beIN SPORTS kanallarından canlı yayınlanacak. Bu mücadelenin rövanşı ise 21 Şubat’ta oynanacak. Karşılaşma saatleri ise daha sonra açıklanacak.

FENER’İN ZENİT 11’İ

Fenerbahçe’nin Zenit maçında Volkan, Skrtel, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Jailson, Mehmet Topal, Tolgay Arslan, Moses, Ayew, Slimani 11’yle sahaya çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting