Ana Sayfa / Yaşam / Fenerbahçe-Bayern Münih canlı kaçta

Fenerbahçe-Bayern Münih canlı kaçta

Fenerbahçe’nin AUDİ Cup maçları saatleri ve rakipleri ile canlı yayın kanalı. Fenerbahçe-Bayern münih canlı maçı bugün saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak bilgisi. AUDİ Cup turnuvası için Fenerbahçe Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe Bayern Münih maçı takımların yeni sezona hazır olup olmadığı konusunda fikir verici olacak. Kazanan takımın adını finale yazdıracağı maç öncesinde Fenerbahçe eksikler moralleri bozdu. Türkiye’de yayınlanacak zorlu maç için taraftarlar hangi kanalda, saat kaçta aramalarına günün erken saatlerinden itibaren başladı. Peki, AUDİ Cup maçları ne zaman? Bayern Münih Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Canlı AUDI Cup maçları Almanya ve Fenerbahçe’nin maçlarının canlı yayın kanalı. Bayern-Münih Fenerbahçe canlı maç saati ve canlı yayın kanalı. 30 temmuz canlı maçlar ve canlı yayın kanalları. Bayern Münih Fenerbahçe maçı büyük heyecanla bekleniyor. AUDI Cup ilk maçında Fenerbahçe Alman devi Bayern Münih karşısında galibiyet arayacak. Turnuvanın başlamasına saatler kala Fenerbahçe, Real Madrid, Bayern Münih ve Tottenham’ın karşı karşıya geleceği AUDİ Cup sporseverler tarafından gündeme gelmeye başladı.

FENERBAHÇE BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Real Madrid Tottenham maçı 30 Temmuz saat 19.00, Bayern Münih Fenerbahçe maçı 30 Temmuz saat 21.30’da oynanacak.

Karşılaşmalar D-Smart’tan canlı olarak yayınlanacak.

AUDİ CUP NEDİR?

AUDİ Cup 2009 yılında beri çeşitli takımların katılımı ile gerçekleştirilen ufak bir futbol turnuvasıdır. Sezon öncesinde en prestijli hazırlık turnuvalarından biri olan AUDİ Cup’ta Bayern Münih 3 defa, Barcelona ve Atletico Madrid ise birer defa kazandı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting