Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe bitik, Jesus umutsuz

Fenerbahçe bitik, Jesus umutsuz

Fenerbahçe, son maçlarda isteksiz ve gelişi güzel top oynuyor. Birçok sporsever Fenerbahçe’nin Süper Lig’de havlu atmak için zaman kolladığını öne sürüyor. Jesus’un takım üzerindeki etkisi de kırıldı futbolcular sahada kendini bilmez bir şekilde top oynuyor yorumları var. Son Ümraniyespor-Fenerbahçe maçını isleyen futbolseverler Fenerbahçe’nin sanki düşme hattında umudunu kaybetmiş gibi bir futbol oynadığı yorumunda bulunuyor. Fenerbahçe’nin giderek tempo kaybetmesi ve Başkan Ali Koç’un sportif başarı yerine bilanço başarısı için çalışması, sarı lacivertli taraftarların tepkisini çekiyor.

Fenerbahçe tel tel dökülüyor balına maç kazanıyor yorumları var. George Jesus’un taktiklerinin işe yaramadığı da son maçlarda kendini gösteriyor. Fenerbahçe takımında işlerin yolunda gitmediği açıkca görülüyor.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 20. haftasında Ümraniyespor’a konuk oldu. Karşılaşma Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle 2-1 sona erdi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaştı. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetti. Karşılaşmada Fenerbahçe 3 puanı kaptı.

CANLI ANLATIM

Maçta ilk düdük çaldı.

Dakika 12: Fenerbahçe’de Lincoln Henrique, sarı kart gördü.

Dakika 45: Fenerbahçe, Enner Valencia ile golü buldu ancak ofsayt bayrağı havada.

GOL! Dakika 73: Fenerbahçe Batshuayi’nin golüyle 1-0 öne geçti.

GOL! Dakika 78: Ümraniyespor Umut Nayir’in golüyle beraberliği yakaladı. Maç 1-1.

GOL! 90 +1: Ümraniyespor’dan Glumac kendi kalesine gol attı. Fenerbahçe 2-1 önde.

İŞTE 11’LER

HangiKredi Ümraniyespor: Orkun, Popov, Allyson, Glumac, Onur, Sackey, Oğuz, Kartal Kayra, Onur, Adel, Umut

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Crespo, Arao, İrfan, Rossi, Valencia, Batshuayi

FENERBAHÇE ÜMRANİYE’DE ZOR KAZANDI

Sarı Lacivertli takımda birçok ünlü futbolcu olmasına rağmen ortaya konulan futbol hem seyir zevki hem de skor anlamında kimseyi tatmin etmiyor.

Feerbahçe’nin Süper Lig şampiyonu olma ihtimali her geçen hafta azalıyor. Jesus’un da umutsuz olduğu ortaya konan futbol sonrası karamsarlığa düştüğü belirtiliyor.

 

İlginizi Çekebilir

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi şampiyonu

Sultanlar Ligi 2023-2024 şampiyonu Fenerbahçe Opet oldu. voleybolda Fenerbahçe rakipsiz kaldı yine şampiyon hep şampiyon. …

Sınırsız Hosting