Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe düşme hattında

Fenerbahçe düşme hattında

Akhisarpor-Fenerbahçe maçının sonucu 3-0 ve Fenerbahçe düşme hattına geldi. Fenerbahçe süper Lig’de düşme hattında tarihinde belki de ilk kez küme düşecek. Deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe, tarihinde ilk kez bir haftayı düşme hattında tamamladı.

Fenerbahçe Süper Lig’de düşme hattına indi. Fenerbahçe deplasmanda Akhisarspor’a 3-0 yenildi. Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Teleset Mobilya Akhisarspor’a 3-0 mağlup oldu. Bu sonuçla 16. sıraya gerileyen Fenerbahçe, düşme hattına indi. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez bir haftayı düşme hattında tamamlamış oldu.

FENERBAHÇE 17. SIRAYA İNEBİLİR

Haftaya Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile aynı puanda 14. sırada giren Fenerbahçe, averajı rakibinden daha iyi olduğu için üst sırada yer aldı. Ligde -6 averajı bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı avantajını, Akhisar deplasmanında kaybetti. Rakibine 2 farkla mağlup olan Fenerbahçe’nin averajı -8 oldu. Fenerbahçe averajla 16. sıraya düşerken, Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 15. sırada yer aldı.

Yarın Kasımpaşa ile oynayacak olan Kayserispor, karşılaşmadan galip ayrılırsa Fenerbahçe 17. sıraya düşecek.Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor ise puanını 16 yaparak 13. sıraya yükseldi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting