Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe eze eze gruptan çıktı

Fenerbahçe eze eze gruptan çıktı

Fenerbahçe grup lideri olarak Konferans liginde tur atladı. Fenerbahçe, son Avrupa maçında Spartak Trnava’yı 4-0 yendi. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu’ndaki son maçında ağırladığı Slovak ekibi Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup etti. Ferdi Kadıoğlu, Takac (k.k.) ve Edin Dzeko’nun (2) golleriyle kazanan sarı-lacivertliler, puanını 12’ye yükseltip grubu averajla grup lideri tamamlayıp direkt olarak son 16 turuna adını yazdırdı.

Fenerbahçe Avrupa’dae yoluna devam ediyor. Konferans Ligi’nde tur atlayan Fenerbahçe’nin yeni rakibi kim olacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi’ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, H Grubu’ndaki kader maçında adeta şov yaptı. Sarı-lacivertliler, Ülker Stadı’nda ağırladığı Slovakya ekibi Spartak Trnava’yı 4-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilere üç puanı getiren golleri 36’de Ferdi Kadıoğlu, 48’de Takac (k.k.) ile 60 ve 61’de Edin Dzeko kaydetti.

Fenerbahçe bu sonuçla puanını 12’ye yükseltirken, aynı puana sahip olduğu Ludogorets’i averajla geride bırakarak grubu lider tamamladı ve adını direkt olarak son 16 turuna yazdırdı.

FERDİ PERDEYİ AÇTI

Maça hızlı başlayan sarı-lacivertliler, 36. dakikada Ferdi Kdıoğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı böyle bitti.

TADIC PENALTIDAN ATTI

İkinci yarının hemen başında Fenerbahçe penaltı kazandı. Topun başına geçen Tadic durumu 2-0 yaptı.

DZEKO’DAN DOUBLE

Attığı gollerin moraliyle daha baskılı oynayan sarı-lacivertliler, Dzeko’nun 2 dakikada kaydettiği peş peşe gollerle durumu 4-0 yaptı ve mücadeleden tur atlayarak ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting