Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının sonucu 2-2

Fenerbahçe-Kasımpaşa maçının sonucu 2-2

Fenerbahçe Kasımpaşa maçını sonucu golleri ve tartışmalı pozisyonları. Fenerbahçe Süper Lig 14. haftasını 1 puanla kapattı. Spor Toto Süper Lig’in 14.haftasının kapanış maçında Fenerbahçe sezonun flaş ekibi Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Fenerbahçe, Başakşehir’in yenilgisi fırsatını iyi kullanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak isteyen Kasımpaşa karşısında 3 puan arıyor. Fenerbahçe Kasımpaşa maçını canlı olarak SKOR farkıyla takip edebilirsiniz. Kasımpaşa 8.dakikada penaltı kazandı. Diagne’nin vuruşunda Harun penaltıyı çıkardı. Dönen topta Eduok golü attı ancak vuruştan önce ceza sahasına girdiği için gol iptal edildi. 22.dakikada Diagne topu ağlara gönderdi. Kasımpaşa 1-0 önde. 38’de Eduok karşı karşıya dışarı vurdu. 44’te Roman Neustadter durumu 1-1 yaptı. 45+3’te Özgür Çek topu kendi ağlarına yolladı Fenerbahçe 2-1 öne geçti. Diagne 54’te durumu 2-2 yaptı.

Fenerbahçe Kasımpaşa maç sonucu 2-2 maçın geniş özeti ve golleri.

Süper Lig’de 14. hafta Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ile sona eriyor… Galatasaray ve Başakşehir’in 3’er puan kaybettiği haftada zirveye yaklaşmak için kazanmak isteyen Kasımpaşa, Fenerbahçe deplasmanına çıkıyor. Önemli eksikleri bulunan Fenerbahçe’de, cezalı olan Roberto Soldado ve Jailson Marques Siqueira Kasımpaşa maçı kadrosunda yer almıyor, ayrıca sakatlıkları devam eden Alper Potuk, Andre Ayew ve Tolga ve Ciğerci de sahada olmayacak.

13 haftada 13 puan toplayarak küme düşme hattının bir basamak yukarısında 15. sırada yer alan Fenerbahçe, Kasımpaşa’ya karşı mutlak galibiyet parolası ile sahada…

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Sınırsız Hosting