Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe Opet şampiyon oldu

Fenerbahçe Opet şampiyon oldu

Kadınlar Voleybol Ligi’nde Fenerbahçe Opet şampiyon oldu. Sultanlar Ligi’nde şampiyon belli oldu… Final serisinde 2-0 üstünlüğü bulunan Fenerbahçe Opet, normal sezonun namağlup lideri Eczacıbaşı Dynavit’i üçüncü maçta da 3-2’lik setlerle devirerek zafere ulaştı. Sarı-Lacivertliler böylece 6 yılın ardından tarihinde 6. lig kupasını müzesine taşıdı.

Fenerbahçe Opet şampiyon oldu .Sultanlar Ligi final serisi sona erdi… Normal sezonun namağlup lideri Eczacıbaşı Dynavit karşısında 2-0 üstünlük kuran Fenerbahçe Opet şampiyonluk kupasını kaldırmak için sahaya çıktı. Yine Turuncu-Beyazlılar’ın ev sahipliğinde Burhan Felek’te oynanan mücadelede Kanarya bir kez daha Eczacıbaşı’nı devirmeyi başardı.

Normal sezonda yenilmedi, finalde 3 kez yıktılar!

28-26, 25-21 ve 15-8 setlerle rakibine 3-1’lik üstünlük sağladı. Daha önceki iki maçı da kazanan Fenerbahçe Opet böylece sezon başında mağlubiyet yüzü görmeyen Eczacıbaşı’nı final serisindeki 3 randevuda da yıkarak şampiyonluğa ulaştı.

Bu zafer Kanarya’nın 6 yıllık aranın ardından tarihindeki 6. lig kupası oldu.

CANLI SKOR

Eczacıbaşı-Fenerbahçe (2-3)

1. SET SONUCU: 26-28

2. SET SONUCU: 25-21

3. SET SONUCU: 21-25

4. SET SONUCU: 26-24

5. SET SONUCU: 15-8

İlginizi Çekebilir

Alanyaspor’dan İstanbulspor’a 6 gol

Alanyaspor 6, İstanbulspor 0. Alayanyaspor, İstanbulspor’u ezdi geçti. Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında İstanbulspor’u konuk …

Sınırsız Hosting