Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe-Rennes maçının sonucu

Fenerbahçe-Rennes maçının sonucu

Fenerbahçe, Rennes’ten 1 puan aldı.

UEFA Avrupa Ligi gruplarında ikinci maçları oynanırken Fenerbahçe, Fransa’da Rennes ile karşılaşıyor. İlk maçında Dinamo Kiev’i mağlup eden Kanarya, Rennes’i de mağlup edip ikide iki yapmak istiyor. Karşılaşmada ilk yarı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmadan dakikalar…

İLK YARI

7. dakikada ceza yayında İsmail Yüksek’in pasında penaltı noktası civarında topla buluşan Batshuayi’nin müsait durumunda şutunda kaleci Mandanda topu iki hamlede kontrol etti.

23. dakikada kullanılan uzun taç atışında Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkan Terrier’nin indirdiği topla ceza yayında buluşan Bourigeaud’nun sol ayağıyla şutunda top yandan dışarı gitti.

25. dakikada uzun kullanılan taç atışında, ceza sahasında oluşan karambolde top Lincoln’ün önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda altıpasta Batshuayi’ye çarpan top solda İrfan Can Kahveci’nin önüne düştü. İrfan Can’ın vuruşunda top ağlarla buluştu, hakem gol kararı verdi. Ancak VAR incelemesi sonrasında gol kararı iptal edildi.

44. dakikada Batshuayi’nin pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan King’in sert şutunda top yandan dışarı çıktı.

İlk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İKİNCİ YARI

46′ Karşılaşmanın ikinci yarısı başladı.

52′ GOL! Rennes Martin Terrier ile öne geçiyor. Fenerbahçe savunmasının arasına atılan pasa hareketlenen Martin Terrier kaleci ile karşı karşıya pozisyonda ceza sahasına sol çaprazdan girerek yerden vuruşu ile meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor. 1-0

54′ GOL! Rennes, Lovro Majer ile farkı ikiye çıkartıyor. Fenerbahçe savunmasının arkasına Martin Terrier tarafından atılan pas ile kaleci ile karşı karşıya kalan Lovro Majer Altay’ı da geçerek meşin yuvarlağı filelere gönderiyor. 2-0

60′ GOL! Temsilcimiz İrfan Can Kahveci ile farkı bire indiriyor! Mert Hakan Yandaş’ın pası ile sağ çaprazda topla buluşan İrfan Can Kahveci rakibini geçerek sol ayağı ile harika bir vuruş çıkartıyor ve meşin yuvarlağı sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor. 2-1

VALENCIA GALİBİYETİ GETİRDİ

Mücadelenin ikinci yarısına Rennes daha etkili başlarken, 52. dakikada Terrier ve 54. dakikada Majer’in golleriyle farkı bir anda 2’ye çıkardı. Temsilcimizde İrfan Can Kahveci ile farkı 1’e indirdi.Fransız ekibinde 83. dakikada Traore’nin kırmızı kart görmesi sonrası baskısını artıran sarı-lacivertliler aradığı golü 90+2. dakikada Valencia ile penaltıdan buldu. Mücadele 2-2 sona erirken sarı-lacivertliler puanını 4’e yükseltti.

İlginizi Çekebilir

Icardi paylaşımı, Fener’i çıldırttı

Icardi’nin Konya-Fnerbahçe maçı sonrası paylaşımı dikkat çekti. Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe’nin deplasmanda Konyaspor …

Sınırsız Hosting