Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe-Slavia Prag maçı ne zaman

Fenerbahçe-Slavia Prag maçı ne zaman

Konferans Ligi Fenerbahçe’nin rakibi. UEFAkonferans ligi’nde Fenerbahçe-Slavia Prag ile oynayacak. Slavia Prag nerenin takımı nasıl bir takım.

Canlı Fenerbahçe-Slavia Prag maçı ne zaman oynanacak, Slavia Prag nasıl bir takım, nerenin takımı. Konferans Ligi’nde kura çekimi heyecanı yaşandı. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi belli oldu. UEFA Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe’nin rakibi Slavia Prag oldu.

Maçlar ne zaman?

17 Şubat

Fenerbahçe- Slavia Prag

24 Şubat

Slavia Prag – Fenerbahçe

KONFERANS LİGİ NASIL BİR LİG?

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu ile Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde play-off kuraları bugün çekilecek. İsviçre’nin Nyon kentinde çekilecek kurada Fenerbahçe’nin Konferans Ligi play-off’undaki rakibi belirlenecek.

Avrupa Ligi D Grubu’nu 3. bitirerek Konferans Ligi play-off’una kalan Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri Maccabi Tel Aviv, Partizan, Bodo/Glimt, Randers, Slavia Prag, PAOK, Karabağ ile Vitesse veya Tottenham.

UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi’nde Play-Off kuraları bugün saat 16.00’da çekildi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi nedir?

UEFA, yeni organizasyonun amacını Avrupa’da daha fazla takımın yer alması olduğunu geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. 2021-2022 sezonu itibarıyla düzenlenmeye başlayan Konferans Ligi haziran ayında eleme maçlarıyla başladı. Üç ön eleme ve bir Play-Off turunun ardından 32 takımlı grup aşamasına geçilecek.

Avrupa Konferans Ligi statüsü nasıl?

Her grupta 4 takım yer alacak ve gruplarını ilk sırada bitiren 8 takım son 16 turuna yükseliyor. Gruplarını ikinci sırada bitiren 8 takım ile UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarını üçüncü sırada bitiren 8 takım arasında eleme turu oynuyor. Burada tur atlayan takımlar son 16 turuna adını yazdırıyor.

UEFA Konferans Ligi kazanan takımın ödülü ne?

5-12 Ağustos tarihlerinde ilk maçları oynanan UEFA Konferans Ligi’ni kazanan takım bir sonraki sezonda UEFA Avrupa Ligi gruplarına direkt katılmaya hak kazanacak.

İlginizi Çekebilir

Canlı GS-FB maçı Var hakemi kim?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi izle maçın Var hakemi İtalyan oldu. Galaasaray-Fenerbahçe maçı ilk 11’leri ve kimler kadroda …

Sınırsız Hosting