Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe taraftarının istifa çağrısı

Fenerbahçe taraftarının istifa çağrısı

Fenerbahçe-Konyaspor maçında istifa tezahüratı gündemin birinci sırasına oturdu. Hükümetin Fenerbahçe taraftarının isteğini kabul edip etmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fenerbahçe taraftarlarına çok kızacağı kesin gibi çünkü bu tezahürat AKP’lilerin son duyacağı söylemdi o da oldu.

Fenerbahçe taraftarı hükümete istifa çağrısı yaptı sosyal medya adeta yıkılıyor ortalık birbirine girmiş durumda.  En çok merak edilen de AKP’li olan Fenerbahçelilerkin kimi tutacağı REİS’le mi yola devam edecekler yoksa Fenerbahçe ile mi merak ediliyor.

BEİN SPORTS KORKTU SESİ KISTI

Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşmasında Fenerbahçe tribünlerinden “hükümet istifa” sloganları atıldı. Yayıncı kuruluş beIN Sports’un, taraftarların sesini yayına vermemesi dikkat çekti.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta erteleme maçında Konyaspor ile karşı karşıya geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ligde ilk kez sahaya çıkan iki takımın maçında sarı-lacivertli taraftarlar, karşılaşmanın ilk 4 dakika 17 saniyesinde hiçbir tezahürat yapmadı. Sarı-lacivertli taraftarlar, maçta bu sürenin geri kalmasının ardından “Yalan yalan yalan, dolan dolan dolan, 20 sene oldu istifa ulan!” sloganı attı. Yayıncı kuruluş beIN Sports, taraftarların sesini yayına vermedi.

İlginizi Çekebilir

Filenin Sultanları, Japonya’ya yenildi

Voleybolda filenin sultanları 22 maç sonra Japonya’ya yenildi. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Kadınlar …

Sınırsız Hosting