Ana Sayfa / Spor / Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman saat kaçta

Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman saat kaçta

Fenerbahçe-Twente maçı saati tarihi ve stadı bilgileri. Konferans ligi Play Off maçı Fenerbahçe-Twente ne zaman nerede oynayacak maç hangi kanalda olacak sorusu. Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu rövanşında deplasmanda Maribor ile karşı karşıya geldi. 65 de çıkan olaylar nedeniyle yarım saat duran mücadeleyi temsilcimiz 3-0 kazanarak play-off’a yükseldi.

Fenerbahçe-Twente maçı canlı ne zaman saat kaçta hangi kanalda bilgisi. Uefa Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu rövanşında Fenerbahçe, deplasmanda Slovenya’nın Maribor ekibiyle kozlarını paylaştı. Sarı-lacivertliler bu maçı da 3-0 kaznarak toplamad 6-1’le tur atladı.

18’inci dak,kada Tadic’in pasında Batshuayi, yay üzerinde arka direğe çok iyi ortaladı. O bölgede kendini unutturan İrfan Can Kahveci, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

33’de 33′ İrfan Can Eğribayat penaltıyı kurtardı.

Maç Fenerbahçe’nin 1-0 üstünlüğüyle devam ederken iki takım taraftarları arasında kavga çıktı ve maç durdu. Daha sonra UEFA, Fenerbahçeli taraftarların stadyumdan çıkarılmasına karar verdi.

Olayların, bir Maribor taraftarının güvenlikçi gibi görünüp Fenerbahçe tribününden pankart alması; sonra bu olayın ortaya çıkması üzerine yaşandığı iddia edildi. Daha sonra Fenerbahçe tribününden kişiler bu pankartı geri alınca olaylar başladı.

UEFA yetkilileri, daha sonra Fenerbahçe taraftarlarının tribünü terk etmesini istedi ve sarı lacivertli taraftarlar stadyumdan çıkarıldı.

Yeniden başlayan karşılaşmada Sebastian Szymanski’nin harika golüyle farkı 2’ye çıktı.

Soldan Jayden Oosterwolde’nin çevirdiği topa kale önünde Tadic vurdu ve topu ağlara gönderdi. Durum 3-0.

Sarı-lacivertliler, Maribor’u eleyerek play-off’ta Riga’yı saf dışı bırakan Hollanda ekibi Twente ile eşleşti.

İlginizi Çekebilir

Süheyl Batum GS başkanı olabilir

Galatasaray Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Süheyl Batum taraftarları heyecanlandırdı. GS’liler Dursun Özbek yerine Süheyl …

Sınırsız Hosting