Ana Sayfa / Manşet / Fenerbahçe’nin Süper Kupa kararı

Fenerbahçe’nin Süper Kupa kararı

Fenerbahçe U-19 takımı ile Süper kupa maçına çıkacak. Fenerbahçe 2 Nisan kararları. Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul toplantısında ezeli rakipleri Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkmayı üyelerin oyuna sunacaklarını söyledi.

Koç’un açıklamalarından satır başları;

“URFA’YA BİLET ALMAYIN”

“2 Nisan akşamına kadar Urfa seyahat planı yapmayın, bilet almayın diye. En sonunda 2 Nisan gecesindeyim. Aynı çağrıyı yine yapıyorum. Urfa’ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa biletlerini rezerve etmeyin. İki opsiyonumuz var, biri Süper Kupa maçına hiç çıkmamak birisi ise U19 ile çıkmak. Yaptığımız görüşmelerde radikal bir karar alınacaksa Süper Kupa ile başlanmalı dendi. Ben buna arkadaşlarımla beraber sonuna kadar katılıyorum. İlkesel sebeplerle katılıyorum. Ülke puanı, vatan millet sakarya diyeceksin, helal olsun diyeceksin, ondan sonra da ‘rakibiniz kabul etmedi’ diyeceksin.”

“FEDERASYON YOLUMUZA TAŞ KOYMAYA ÇALIŞIYOR”

“Karagümrük maçını tarihini değiştirelim diyeceksin, Karagümrük kabul etmezse ne olur diyoruz, hallederiz diyorlar. Karagümrük’ü hallediyorsunuz, Galatasaray’ı halledemiyorsunuz öyle mi! Sen buranın amirisin, vereceksiniz kararı geçeceksiniz. 15 Mart’a kadar Süper Kupa tarihini bekleseydiniz. Lanetli midir nedir bu Süper Kupa, bir türlü dikiş tutturamadı. Avrupa’da oynayan, rakibimiz olan takımların federasyonları takvimi değiştirecek, bizim federasyonumuz vatan millet derken Süper Kupa tarihini değiştirmeyerek Fenerbahçe’nin hem şampiyonluk hem Avrupa yoluna taş koyacak. Çıkmayalım diyen o kadar çok insan var ki!”

“BİR KARAR VERMELİYİZ”

“Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19’la çıkma. Süper Kupa’ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa’ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız.”

“ÜYELERE SORACAĞIZ”

“Önümüzdeki sene Türkiye Kupası’na katılmama, sizlere soracağımız üçüncü opsiyon. En az 2 sezon Türkiye Kupası’na katılmama düşüncesindeyiz.”

İlginizi Çekebilir

Süper Lig 36. hafta maçları aynı saatte

Süper Lig’deki tüm maçlar aynı gfün aynı saatte oynanacak. 12 Mayıs Süper Lig maçları pazar …

Sınırsız Hosting