Ana Sayfa / Genel / Fener’in Adanaspor maçı verilmeyen penaltı

Fener’in Adanaspor maçı verilmeyen penaltı

Fenerbahçe Adanaspor maçının sonucu ve Fenerbahçe’nin verilmeyen penaltısı. Rıdvan Dilmen ve Ahmet Çakar, Fenerbahçe Adanaspor maçının hakeminin maçı katlettiğini söyledi.  Fenerbahçeli oyuncular, Adanaspor maçının 17. dakikasında Josef de Souza’ya yapılan müdahale nedeniyle penaltı bekledi ancak hakem Serkan Çınar, penaltı kararı vermeyince taraftarların tepkisi büyük oldu. Aziz Yıldırım’ın Fenerbahçe Adanaspor maçı sonrası Erdoğan’a çağrısı ve maçın hakemine tepkisi. 

Fenerbahçe Adanaspor maçının sonucu ve maçın golleri ile Fenerbahçe’nin verilmeyen penaltısı. Fenerbahçe ile Adanaspor arasındaki maçın 17. dakikasında çok tartışılan bir pozisyon yaşandı.

Jeremain Lens’ın ortasında Jose Fernandao topa net bir vuruş yapamadı ve %100’lük bir gol fırsatını değerlendiremedi. Ardından ceza sahası içinde bir karambol oluştu ve Fenerbahçe’de Josef de Souza, topu bir anda önünde bulundu. Josef de Souza, topu kontrol etmek isterken yerde kaldı. Fenerbahçeli oyuncular bu pozisyonda penaltı bekledi ancak hakem Serkan Çınar, pozisyonda faul olmadığını belirtti.

FENER’İN PENALTISI VERİLMEDİ

Fenerbahçeli taraftarlar, özellikle sosyal medyadan Josef de Souza’nın ayağına bir müdahale olduğunu ve bu nedenle penaltı verilmesi gerektiğini söyleyerek, büyük bir tepki gösterdi.

Eski hakem Muhittin Boşat, hakem Serkan Çınar’ın Fenerbahçe’nin bu pozisyonda net bir penaltını vermediğini söyledi. Deniz Çoban da Fenerbahçe’nin net penaltısının verilmediğini söyledi.

Eski FIFA hakemi Ahmet Çakar, “De Souza ya yapılan net penaltı verilmedi. Bu iş böyle gitmez” ifadelerini kullandı.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, “Üçüncü tekrarda gördüğümüz üzere Fenerbahçe’nin penaltısı verilmedi.” dedi. A Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu da pozisyonun net penaltı olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

Teleferik kazası gözaltına alınan 13 kişi

Antalya teleferik kazası nedeni ne neden kaza yaşandı sorusu. Antalya teleferik işletmesi hangi şirketin kimler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting