Ana Sayfa / Manşet / Fener’in eski yeni tüm başkanları toplanıyor

Fener’in eski yeni tüm başkanları toplanıyor

Ali Koç, Fenerbahçe’nin eski yeni tüm başkalarını bir araya topluyor. Fenerbahçe 2 Nisan ligden çekilme kararı öncesi toplanıyor.

Fenerbahçe’nin tüm başkanları ligden çekilme için toplanıyor. Türk futbolunda yeni bir devrim başlıyor. Kurtuluş savaşının lider ruhlu takımı yine sahnede bu kez futbol baronlarına siyaset simsarlarına karşı harekete geçiyor. Milli mücadele yeniden başlıyor. Trabzonspor maçında yaşananlardan sonra takımın ligden çekilmesini gündeme getiren Fenerbahçe, 27 Mart’ta düzenlenecek olan iftara, kulübün tüm eski başkanlarını ve yöneticilerini davet etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULACAK
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Fenerbahçe Yönetimi, 27 Mart’ta kulüp içerisinde iftar yemeği düzenleyecek. Sarı-lacivertli yönetimin, kulübün tüm eski başkan ve yöneticilerini bu yemeğe davet ettiği öğrenildi.

2 NİSAN ÖNCESİ KRİTİK GÖRÜŞME
Haberde, sarı-lacivertli yönetimin 2 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kurul Toplantısından öncesinde, mevcut yönetim ve kulübün tüm önde gelenleriyle son kez fikir alışverişinde bulunacağı kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting