Ana Sayfa / Manşet / Fener’in hocası Vincenzo Montella oldu

Fener’in hocası Vincenzo Montella oldu

Montella Fenerbahçe’de enkaz devralıyor, Jesus’un yerle bir ettiği mantaliteyi yeniden kuracak ve Fenerbahçe gerçek bir futbol takımı kimliğine bürünecek. Ali Koç ilk defa doğru bir karar aldı dendi spor yorumcularınca.

Fenerbahçe’nin Jesus sonrası yeni hocası İtalyan teknik adam Montella oldu. Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Vincenzo Montella ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin İtalyan hocayı kısa süre içerisinde açıklaması bekleniyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe, Jorge Jesus’tan sonra Vincenzo Montella ile her konuda anlaşmaya vardı.

JESUS’UN YERİNİ MONTELLA DOLDURDU
Jorge Jesu’un ayrılığını resmen açıklayan Fenerbahçe’de başkan Ali Koç, İtalyan çalıştırıcı Montella ile görüşerek her konuda anlaşmaya vardı.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu’nun isimleri çeşitli kaynaklarca ortaya atılırken, Fenerbahçe Yönetimi’nin bu isimlerle temas kurmadığı ve en ciddi adaylarının Montella olduğu öğrenildi. Öte yandan anlaşmanın yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting