Ana Sayfa / Manşet / Fethullah Gülen ölüm döşeğinde mi?

Fethullah Gülen ölüm döşeğinde mi?

Fethullah Gülen yoğun bakımda mı, ölüyor mu son durumu nasıl yine merak konusu oldu. ETÖ elebaşısı Fethullah Gülen’in ağır hasta olduğu ve hastanede ölüm döşeğinde olduğu bir süredir öne sürülüyordu. Gazeteci Yazar Nedim Şener de FETÖ elebaşısının son durumu ile ilgili sosyal medyada paylaşım yaptı yine herkes, Fethullah Gülen ölüyor mu diye sormaya başladı.

FETÖ örgüt elebaşısı Fethullah Gülen yoğun bakımda mı, son sağlık durumu nasıl, öldü mü, ölüyor mu merak ediliyor. ABD’de CIA korumasında olduğu bilinen ve örgüt üyelerine gizli talimatlar yağdıran Fethullah Gülen’in artık son günlerini yaşadığı iddia ediliyor. FETÖ mensupları da Fethullah Gülen’in her an ölebileceğini durumunun giderek ağırlaştığını bir süredir cemaat içinde dillendiriyordu.

FETÖ ELEBAŞISI ÖLÜYOR MU?

Gazeteci Yazar Nedim Şener de son yaptığı paylaımda FETÖ elebaşısı ile ilgili düşüncelerini yazd, birçok kişi Fethulah Gülen öldü mü, yaşıyor mu diye sormaya başladı. Nedim Şener, mesajında, “Yol öyle kolay can vermek. Allah her birinizden; söylediğiniz yalan, attığınız iftira, kurduğunuz kumpas, millete ve devlete ihanetin hesabını bu dünyada ve öbür dünyada soracak. Biz de vesile olacağız” ifadelerini kullandı.

FETHULAH GÜLEN İÇİN SON GÜNLER

Odatv, FETÖ lideri Fethullah Gülen’in, 16 Kasım 2021 gecesi zehirlendiğini duyurmuştu.

Odatv bu kez Gülen’in yaşadığı ABD’nin Pensilvanya eyaletindeki FETÖ çiftliğinde yaşanan krizin ayrıntılarına ulaştı. 

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in hastalığının ilerlediği ve durumunun ağırlaştı öğrenildi. Gülen’in özel doktoru Kudret Ünal’ın yanında bulunduğu ve sağlık durumunu takip ettiği belirtildi.

İstihbarat birimleri ise hastalığı ağırlaşan Gülen’in sağlık durumunu yakından izliyor.

AYLARDIR SES VE GÖRÜNTÜ YOK
Fethullah Gülen’in son görüntüsü FETÖ hesaplarından 3 Mayıs 2022 tarihinde yayınlamıştı. Bu videoda Gülen’in konuşmadığı ve sadece dua ettiği görülüyordu.

Gülen’in son ses kaydı ise 23 Mayıs 2022’de paylaşılmıştı.

3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihlerinden itibaren Gülen’den yeni ses kaydı ya da video paylaşılmaması dikkat çekmişti.

HASTALIĞINI KENDİSİ AÇIKLAMIŞTI
Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de ise ilk kez hastalığını açıklamıştı. Gülen, “Ben çok fazla değil ama biraz rahatsızım yani… Çok düşük bir eforu taşıyamayacak kadar, öyle bir şey var” diyerek örgütüne mesaj vermişti.

fethullah gülen’in geçmiş haberi şöyleydi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de yayınlanan videosunda hastalığını açıklamıştı. Fetullah Gülen, “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” demişti.

Fetullah Gülen’in hastalığını açıkladığı videosunun ardından 6 Mart 2022’de örgütten bu kez “yeni video” yerine “ses kaydı” yayınlanması dikkat çekti. Gülen bu ses kaydında, “ölüm” ve “miras” üzerine konuşuyordu. 

12 gündür yeni video ve ses kaydı yayınlamayan FETÖ, 18 Mart 2022’de yeni bir video yayınlandı. 

Fetullah Gülen’in hastaneden çıkış görüntülerinin yer aldığı yeni videoda, Gülen’in güçlükle yürüdüğü görülüyor. Araca bindirilen Gülen, örgütün merkezine götürülüyor. 

İlginizi Çekebilir

Buzdolabında ekmek sağlamak sağlıklı mı?

Ekmeği buzdolabında saklamak sağlıklı mı, buzdolabına ekmek konur mu soruları. Sağlık için ekmek en güzel …

Sınırsız Hosting