Ana Sayfa / Kadınca / Feyza Erbaş’ın Euro isyanı

Feyza Erbaş’ın Euro isyanı

Feyza Erbaş, yurt dışı gezemediği için şikayetçi. Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, Euro’nun artmasından şikayetçi oldu geçinemediği için değil yurt dışına çıkıp ülke ülke gezemediği için. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Erbaş, döviz kuru arttığı için çocuklarıyla birlikte yurt dışına çıkamadığından yakındı.

DİB Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş isyan bayrağını çekti. Feyza Erbaş, euronun yükselmesi nedeniyle ülkü ülke gezememekten şikayetçi.

Yoksullukla mücadele eden yurttaşlara ‘sabır’ çağrısında bulunan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Feyza Erbaş, Instagram hesabından çocuklarının gezdiği ülke sayısıyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Bodrum’a tatile giderken sosyal medyadan üç çocuğunun havaalanındaki fotoğrafını paylaşan Feyza Erbaş, döviz kuru artığı için çocuklarıyla birlikte yurt dışına çıkamadığından yakındı. Erbaş, bugüne kadar oğullarından birinin 2 ülkeyi, kızının 13 ülkeyi gezdiğini ifade etti, en küçük oğluna ise farklı bir not düştü.

FEYZA ERBAŞ’A YARDIM KAMPANYASI DÜZENHLEMELİ DİYANET YORUMLARI

Büyük oğlu için “Bu çocuk pandemiye denk geldi sadece 2 ülkeye gitti” ifadelerini kullanan Feyza Erbaş, kızı için “Bu kız 13 ülke gezdi” derken en küçük oğlu için de paylaşımında şunları yazdı:

“Sen de fasulyecim, yüro (Euro) 30 TL malesef, cennet vatanımızda nereleri görebilirsen artık. Hiç sesini çıkarma.”

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Sınırsız Hosting