Ana Sayfa / Spor / Filenin Sultanları-Çekya maçı saat kaçta, kanalı

Filenin Sultanları-Çekya maçı saat kaçta, kanalı

Türkiye-Çekya canlı voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda sorusu. Filenin Sultanları, Çekya maçı canlı izle. Türkiye Çekya voleybol maçı için saatler kaldı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda bugün Çekya ile karşılaşacak. Filenin Sultanları, tur atlarsa çeyrek finalde Polonya-Ukrayna maçının galibiyle karşılaşacak. İşte Türkiye Çekya voleybol maçının kanal ve saat bilgisi..

Canlı Türkiye-Çekya voleybol maçı saati ve canlı yayını. Filenin sultanları, Çekya maçına çıkıyor bugün. 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda 8’li finallere yükselen A Milli Takımı yeni bir mücadeleye çıkacak. 2021 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası D Grubu’ndan 5’te 5 yaparak namağlup lider olarak çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, son 16 turunda (8’li Finaller) B Grubu’nu 4. sırada tamamlayan Çekya ile karşılaşacak.

Bulgaristan’ın Filibe kentindeki Kolodruma salonunda oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Kritik mücadele TRT SPOR Yıldız’dan canlı yayınlanacak.

Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan’ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonada beşte beş yapan “Filenin Sultanları, sadece ilk maçta Romanya’ya set vermişti. Türkiye, Ukrayna’yı D grubunda geçen hafta oynanan maçta 25-14, 25-19, 26-24’lük sonuçlarla set vermeden 3-0 yenmişti.

BAŞANTRENÖR VE KAPTAN KONUŞTU
A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti, yaptığı açıklamada, “Türk taraftarlardan destek bekliyoruz.” dedi. Takımın moralinin iyi olduğunu anlatan Guidetti, şunları kaydetti:

“Takımın iyi kondisyonu var. Romanya’da beş iyi maç oynadık. İlk maç şöyle böyle, ikinci maç biraz iyi, üçüncü maç biraz daha iyi, dördüncü maç iyi, beşinci maç çok iyi. O zaman takım, adım adım biraz iyi yaptı. Pazar günü burada çok önemli maç var.”

Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ise “Keyifler çok yerinde. Beşte beşle Bulgaristan’a geldik. O yüzden mutluyuz.” dedi. İlk rakiplerinin Çekya olacağını ardından Polonya-Ukrayna galibini bekleyeceklerin belirten Dündar, şunları söyledi:

“Takım olarak hazırız, inanıyoruz ki burada da güzel işler başaracağız. Heyecanlıyız, iddialıyız tekrardan oynadığımız finali yakalamak istiyoruz. Aynı başarıyı en azından tekrarlamak istiyoruz. Çok uzun ve zorlu bir yaz oldu bizim için. Bu son hedef turnuvamız, o yüzden de güzel bitirmek istiyoruz. Buradan inşallah iki maçta da galibiyet alıp adımızı finale yazdırmak istiyoruz.”

Bu takımın her şeyin en iyisini hak ettiğine işaret eden Dündar, “Renkli karakterlerden kurulu bir takımız. Herkes birbirine yardım ediyor, çok seviyor. Her şey bizim için pozitif anlamda iyi gidiyor. İnşallah hedeflerimize ulaşabiliriz.” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Şekip Mosturoğlu Fenerbahçe YDK Başkanı

Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu oldu. Fenerbahçe’nin Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi tamamlandı. …

Sınırsız Hosting