Ana Sayfa / Ekonomi / Filenin Sultanları’na dev gelir

Filenin Sultanları’na dev gelir

Voleybolda dünya şampiyonu olan Filenin Sultanları dev gelir elde etti. A Milli Kadın Voleybol takımı milletler Ligi şampiyonu olarak dev gelir elde etti. A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde şampiyonluğa ulaşarak çılgın bir geliri kasasına koydu. Ay-yıldızlılar, galibiyetler ve şampiyonluk ödülüyle birlikte turnuvayı 1 milyon 127 bin 500 dolarlık gelirle tamamladı.

Filenin Sultanları dünya şampiyonu olarak dev gelirin sahibi oldu. Voleybolda Türkiye dünya sıralamasında 3. sıraya yükseldi. FIVB Voleybol Milletler Ligi finalinde Çin’i 3-1 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuva boyunca kazandığı 12 galibiyette 114 bin dolarlık gelir elde etti. 3 mağlubiyette 13 bin 500 dolar kazanan ay-yıldızlılar, şampiyonlukla birlikte 1 milyon 127 bin 500 dolarlık ödülün sahibi oldu.

TARİHİMİZDE İLK ŞAMPİYONLUK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde Çin’e karşı oynadığı mücadeleyi kazanarak tarih yazdı. Karşılaşmadan 3-1’lik skorla ayrılan ay-yıldızlılar tarihinde ilk şampiyonluğuna ulaştı.

“GERÇEKTEN MÜTHİŞ BİR BAŞARIYA ULAŞTIK”

A Milli Takım’ın kaptanı Eda Erdem, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, “Bu bir rüya. İnanamıyorum. 2005’ten beri Milli Takım forması giyiyorum. Çok fazla sevinç yaşadık. Gerçekten müthiş bir başarıya ulaştık. Takım arkadaşlarımla çok büyük gurur duyuyoruz. Tarihe geçtik. Şu anda hislerimi açıklamam çok zor. Vargas sadece mükemmel bir oyuncu değil, mükemmel bir insan aynı zamanda. Bizlerden biri olduğunu her zaman gösterdi. Herkes burada mükemmel bir iş başardı.” ifadelerini kullandı.

Tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı'ndan çılgın gelirin sahibi oldu

İlginizi Çekebilir

Uçak biletlerine zam

Uçak biletleri zamlandı. THY yurtiçi uçak bilet fiyatları. Yurtdışı en ucuz uçak biletleri. İç hatlar …

Sınırsız Hosting