Ana Sayfa / Ekonomi / Fındık 2022 satış fiyatı

Fındık 2022 satış fiyatı

Fındık alım fiyatı 2022. 2022 Fındık fiyatı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün fındık satış fiyatının açıklaması bekleniliyor. 2022 fındık kilogram fındık satışı kaç TL’den satışa sunulacak? Fındık satış fiyatları ne zaman açıklanacak? İşte ayrıntılar.

Fındık 2022 satış fiyatı açıklanıyor. Türkiye 2022 fındık rekoltesi ne kadar olacak, fındık ne kadardan satılacak sorusu gündemde. 2022 Ağustos ayına az bir süre kala vatandaş fındık fiyatlarını merak etmekte ve araştırmaktadır. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan fındık fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulunması bekleniliyor.

Fındığın kilogram satış fiyatı

Her yıl Ağustos ve Eylül aylarında üreticiler fındık toplamaktadır. Fındık üreticileri bu yıl kilogram fındık fiyatının ne kadardan satışa sunulacağını merak etmektedirler. Erdoğan’ın fındık fiyatı ile ilgili açıklama yapması bekleniliyor.

Karadeniz fındık üreticileri her yıl artan maliyetle bu yıl fındık fiyatının ne kadar olduğunu merak etmektedirler. Fındık fiyatının 50-60 TL olması beklenilmekte. Cumhurbaşkanın ne zaman fındık fiyatlarını açıklayacağı heyecanla beklenilmektedir.

fındık

Bugün açıklanıyor

30 Temmuz 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu ziyareti yapmasının ardından fındık fiyatlarını açıklaması bekleniliyor. Enflasyona göre üreticileri mağdur etmeyecek şekilde Erdoğan’ın fındık fiyatının 50-60 TL’den vermesi beklenilmektedir. Artan maliyet sebebiyle ihracat olan fındığın 3,5-4 dolar seviyesinde ücretlendirme yapılması beklenilmekte.

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting