Ana Sayfa / Genel / Fırat Yiğit neci, nereli ve kim?

Fırat Yiğit neci, nereli ve kim?

Fırat Yiğit aslen nereli, yaşı kaç hangi şirketlerin sahibi. Ünlü iş insanı ırat Yiğit serveti ve yaşamı nasıl merak ediliyor. Ünlü işadamı Fırat Yiğit, kiracısıyla yaşadığı olaydan dolayı merak konusu oldu. Peki Fırat Yiğit kimdir, kaç yaşında nereli? Fırat Yiğit’in serveti ve şirketleri? Fırat Yiğit ne iş yapıyor?

Fırat Yiğit neci, nereli, eğitimi ve kimdiri aranıyor. Fırat Yiğit hangi şirketlerin sahibi, serveti ve nerede yaşıyor soruları. Ünlü işadamı Fırat Yiğit, kiracısıyla yaşadığı olaydan dolayı birden gündem oldu. Fırat Yiğit, İstanbul Bebek’teki 60 bin liraya oturan kiracısını çıkarmak için 2 milyon TL vermeyi önerdi. Kiracı bu cazip teklifi kabul etti. Fırat Yiğit, Bebek’teki dairesi boşaldıktan sonra 400 bin liraya kiraya verecek. Peki bu mevzuyla gündeme gelen işadamı Fırat Yiğit kimdir, kaç yaşında nereli? Fırat Yiğit’in serveti ve şirketleri? Fırat Yiğit ne iş yapıyor?


FIRAT YİĞİT KİMDİR, KAÇ YAŞINDA NERELİ?
Ünlü işadamı Fırat Yiğit, 15.06.1978 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İş dünyasında gösterdiği ticari atılımlarla genç yaşta adından sıklıkla söz ettiren Fırat Yiğit, ilk olarak 1996 yılında Profilo Holding ile Telra A.Ş’yi kurarak kariyerine başladı.


FIRAT YİĞİT ŞİRKETLERİ, SERVETİ?
1998 yılında petrol ticaretine atılan 45 yaşındaki Fırat Yiğit, Shell çatısı altında 13 benzin istasyonun işletmeciliğini yaptı. Türkiye tarihinde en genç kulüp başkanı olma özelliğini de taşıyarak 2005-2006 sezonunda Göztepe SK’nün başkanlığını üstlendi. İşadamı Fırat Yiğit Göztepespor’u satın almak istemişti.
Dünyanın en büyük Hotel zincir markası Holiday Inn ile birlikte İstanbul’da 5 yıldızlı Hotel faaliyetlerinde bulunmaktadır. Havacılık sektöründe ise 6 Private özel jet ile hizmet veren şirketleri bulunmaktadır.
2022 itibariyle Milano, Dubai ve Monako da çeşitli iş kollarında faaliyet gösteren projeler üzerine yatırım yapıyor.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting