Ana Sayfa / Gündem / Flash TV programcıları duyuruldu
FLASH TV PROGRAMCILARI

Flash TV programcıları duyuruldu

Flash TV yeni bir içerik ve yayın politikasıyla dönüyor. Flash TV’de program yapacak isimler reklamlara çıktı. Aralarında Nazif Okumuş, Fehmi Koru gibi tanınan isimlerin bulunduğu birçok isim Flash TV ekranlarında olacak. 

Flash TV yeniden yayın hayatına dönüyor ancak bu kez halayla değil, olayla gündem olacağa benziyor. Flas TV’de program yapacak isimler arasında geçtiğimiz günlerde MHP’den ihraç edilen ünlü siyasetçi ve gazeteci Nazif Okumuş’un da ismi ön plana çıkıyor.

Yeniden yayına dönmeye hazırlanan Flash TV’nin yeni logosu ve kadrosu duyuruldu
2019’da yayın hayatına son veren Flash TV, geri dönmeye hazırlanıyor. Eski yayın anlayışını terk eden, haber ve mizahın iç içe olacağı bir formatla geri döneceği duyurulan kanalla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Flash TV yeni logosu ve kadrosuyla reklam panolarında yerini almaya başladı.
Reklam panosundaki afişte, kanalın yeni logosunun yanı sıra anlaştığı isimler de dikkat çekiyor.

FLASH TV PROGRAMCILARI

Şu ana kadar Hakan Aygün, Nazif Okumuş, Savaş Kalafat, Fehmi Koru, Can Ataklı, Akif Beki, Saba Tümer, Seda Akgül, Orhan Uğuroğlu, Çağlar Cilara, Atilla Taş, Faik Öztürk gibi isimlerle anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.
Gazeteci Çağlar Cilara sosyal medya hesabından “Hafta içi her gün Flash TV’de “Birebir” çok özel röportajlarım olacak. Şu an medyada her iki tarafta da kimse gelen konuklarına istediği gibi soru soramıyor. Ben soru soracağım ama gerçek sorular olacak… Kimleri konuk alayım? Süreci beraber yürütelim.” paylaşımın yaptı.
Flash TV ile ekranlara dönecek Atilla Taş ise “11 ekimden itibaren hafta içi hergün; Flash tv’de gündem şaapıyoruz. Gelin siz de!” paylaşımını yaptı.

İlginizi Çekebilir

Çökertilen 6 ilde 6 örgüt

Polis 6 ilde 6 çeteyi ve örgütü çökertti. hangi illerde hangi örgüt ve çeteler ile …

Sınırsız Hosting