Ana Sayfa / Manşet / Furkan Kızılay (Havuç) kaç doğumlu nereli

Furkan Kızılay (Havuç) kaç doğumlu nereli

Biz onu Havuç olarak tanıdık Çocuklar Duymasın dizisinde Furkan Kızılay’ı. Kızıl saçları kendine özgü hareketleri ile çocukluğunu ekranlarda yaşadı Furkan Kızılay. Müzik adamı oldu sonra hem oyunculuk yaptı hem de şarkı söyledi. Furkan Kızılay yani Havuç artık büyüdü ve Survivor 2017’nin de en iddialı yarışmacı ünlülerinden biri oldu. Acun Ilıcalı, evladı gibi sevdiği Furkan Kızılay’ı 22 Ocak 2017 tarihinde Dominik’te çekimlerine başlanacak olan Survivor 2017 yarışmacı kadrosuna aldı Furkan’ı. 

Oyuncu, müzisyen Furkan Kızılay kaç doğumlu, nereli ve mesleği artık daha çok sorulacak. Survivor 2017 yarışmacılarından olan Havuç yani Furkan Kızılay, Dominik’te Survivor şampiyonu olmak için ter dökecek.  Survivor 2017’ye gidecek isimlerden birinin de ‘Çocuklar Duymasın’da ‘havuç’ karakteriyle yıldızı parlyan Furkan Kızılay olduğu öne sürüldü.

havuç survivor’u yaşayacak

Yeni Survivor 2017 çekimlerinin başlayacağı tarih 22 Ocak 2017 Dominik.Survivor’a gidecekler arasında, bugüne kadar yapılan görüşmelerde ‘Çocuklar Duymasın’ın Havuç’u Furkan Kızılay’ın yer almasının kesinleştiğini belirtti.

FURKAN KIZILAY ASLEN NERELİ YAŞI KAÇ
Çocuklar Duymasın’ın çocuk oyuncusu Havuç gerçek adıyla Furkan Kızılay artık büyükler liginde ter dökecek Survivor 2017’de. Furkan Kızılay, (d. 30 Kasım 1990, İstanbul), Türk dizi film oyuncusu ve şarkıcı. Çocuklar Duymasın adlı TV dizisindeki Emre (Havuç) karakteri ile ünlenmiştir. Sinema filmleri ve TV dizilerinin yanı sıra reklamlarda da rol almaktadır. Ayrıca 2009 yılında “Aşksın Sen” adlı albümü çıkarmıştır. 2010’da çekimlerine yeniden başlanan Çocuklar Duymasın dizisinde Emre (Havuç) karakterini yeniden canlandırmaya başlamıştır.Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürmektedir.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting