Ana Sayfa / Genel / Gabriele Sponza nereli, neci ve yaşı

Gabriele Sponza nereli, neci ve yaşı

Gabriele Sponza aslen nereli, kaç doğumlu, yaşı ve kimdiri aranıyor. TV 8 Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza kimdir mesleği. Tv8 ekranlarında başlayan yepyeni program Lezzet Düşkünleri hem profesyonellerin hem de profesyonel olmayanları buluşturuyor. Reality yarışma programı “Lezzet Düşkünleri” bugünden itibaren saat 15.45’te TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Yarışma, Ünlü şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekranlara gelecek. İzleyiciler Lezzet Düşkünleri sunucusu ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza nereli, kaç yaşında? sorusunun yanıtı haberimizde…

Lezzet Düşkünlerini kim sunuyor sunucu nereli yaşı, adı, mesleği. Gabriele Sponza kimdir sorusu. Lezzet Düşkünleri, Tv8 ekranlarında Ünlü şef Gabriele Sponza’nın sunumuyla ekranlara gelecek. İzleyicilerin heyecanla beklediği Lezzet Düşkünleri sunucusu da merak konusu oldu. Lezzet Düşkünleri sunucusu hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı. Lezzet Düşkünleri sunucusu Gabriele Sponza nereli, kaç yaşında? sorusunun yanıtını haberimiz içerisinde bulabilirsiniz.

LEZZET DÜŞKÜNLERİ SUNUCUSU GABRIELE SPONZA KİMDİR?

Gabriele Sponza 1982 İzmir doğumludur. Gabriele Sponza Amerika Birleşik Devletleri’nde Johnson&Wales Üniversitesi Mutfak Sanatları bölümünde eğitim aldı. Profesyonel aşçılık hayatına Fransa’nın Tremolat ve Marsilya bölgelerindeki 3 Michelin yıldızlı restoranlarda çalışarak başladı.

İstanbul’da Sait Halim Paşa Yalısı’nda bulunan Clement’s Restoran’ın şefliğini yaptı. The Bosphorus bünyesinde olan Gaja Restaurant’ta 2 Michelin yıldızlı Şef Dominic Jack ile birlikte çalıştı. Şimdilerde ise yaptığı menüler Fransız Mutfağı üzerine kurulu olan İtalyan Akdeniz Mutfağından yemekleri olan Wanda adlı mekanda ziyaretçilere sunuluyor.

İstanbul Mutfak Sanatları Akademisi’nde Mutfak ve Restaurant İşletmeciliği Eğitmenliği alan Şef Gabriele Sponza İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümü ve Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda Eğitmen Şef olarak görev yaptı.

2011 yılından beri WACS Sertifikası ile yurt içi ve yurt dışında yapılan gastronomi yarışmalarında ülkemizi temsil eden jüri üyesi olmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Yanmış tencere tava temizliği

Mutfakta yanan tencere ve tavalar nasıl temizlenmeli, yanmış tava ve tencere temizliği için gerekli malzemeler. …

Sınırsız Hosting