Ana Sayfa / Yaşam / Galatasaray Alanya maç sonucu ve özeti 6-0

Galatasaray Alanya maç sonucu ve özeti 6-0

Emre Akbaba Galatasaray Alanyaspor maçında 2 gol attı bir asit yaparak yıldızlaştı. Galatasaray Alanyaspor maçının sonucu özeti ve golleri. Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 3. hafta mücadelesinde Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geliyor… Galatasaray, Fernando’nun golüyle 37. dakikada 1-0 öne geçti. Sinan Gümüş’ün 49. dakikada Eren Derdiyok 54. dakikada attığı gollerle skor 3-0’a geldi. Yeni transfer Emre Akbaba 56. dakikada durumu 4-0 yapan golü attı. Galatasaray’ın 69. dakikada kazandığı penaltı vuruşu VAR kararıyla iptal edildi. Onyekuru 82. dakikada skoru 5-0 yaptı. Bu golden iki dakika sonra Emre Akbaba skoru 6-0 yapan golü attı

Galatasaray 0 yendi Alanyaspor7u. Galatasaray’da Emre Akbaba 2 gol ve 1 asit ile yıldızlaştı.

Spor Toto Süper Lig 3. hafta karşılaşmasında Galatasaray sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk ediyor.

Türk Telekom Stadı’nda saat 21:45’te başlayan mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetiyor. BeİN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanan karşılaşmayı ‘Skor’ sayfalarından takip edebileceksiniz.

Zorlu mücadele öncesinde Galatasaray’ın 6 puanı bulunurken Alanyaspor henüz puanla tanışamadı. Geride kalan ilk iki maçta Galatasaray, Ankaragücü’nü 3-1, Göztepe’yi ise 1-0 mağlup etmeyi başardı. Alanyaspor ise Sivasspor’a deplasmanda 1-0, Ankaragücü’ne evinde 2-0 mağlup oldu.

TÜRK TELEKOM STADI’NDA İLK ‘LER;

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Ahmet, Maicon, Nagatomo, Fernando, Belhanda, Emre, Onyekuru, Sinan Gümüş, Eren Derdiyok

AYTEMİZ ALANYASPOR: Haydar, Baiano, Barış, Tzavellas, Nsakala, Agusto, Maniatis, Djalma, Taha, Villafanez, Bobo

BADOU N’DIAYE, TT STADYUMU’NDA

Galatasaray’ın İngiltere Championship ekibi Stoke City’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Badou N’diaye, sarı kırmızılı takımın Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı mücadelede Türk Telekom Stadyumu’nda maçı izledi.

EMRE AKBABA İLK 11’DE

Galatasaray’ın Aytemiz Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı yıldız oyuncu Emre Akbaba, yeni takımı ile ilk ’11’ deneyimini eski takımı Alanyaspor’a karşı yaşadı. Akbaba, sarı kırmızılı takımın Göztepe ile oynadığı mücadeleye yedek kulübesinde başlamış ve daha sonra oyuna dahil olmuştu.

TERİM’DEN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımın Göztepe ile oynadığı mücadelenin ilk 11’inde tek değişikliğe gitti. Deneyimli çalıştırıcı Göztepe mücadelesinde ilk 11’de sahaya sürdüğü Ryan Donk’un yerine Emre Akbaba’ya şans verdi. Sarı kırmızılı takım sahaya; Muslera, Mariano, Maicon, Ahmet, Nagatomo, Fernando, Emre, Belhanda, Onyekuru, Sinan, Eren ilk 11’i ile çıktı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting