Ana Sayfa / Manşet / Galatasaray, Belçika’dan 1 puanla döndü

Galatasaray, Belçika’dan 1 puanla döndü

Şampiyonlar Ligi dün akşamki sonuçlar ve Galatasaray’ın maçı ne oldu. Clup Brugge Galatasaray maçı ne oldu sorusunun yanıtı. Club Brugge Galatasaray maçı ile UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanımız başladı. A Grubu’nun ilk maçında Belçika’da mücadele nefes kesti. Galatasaray, 0-0 beraberlikle deplasmandan 1 puanla döndü. Maçta karşılıklı tehlikeli pozisyonlar vardı.

Club Brugge-Galatasaray maçının sonucu. geniş özeti ve Galatasarayın 1 puan alması. UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Club Brugge ile bir araya geldi. Sert ikili mücadelelere ve zaman zaman net fırsatlara sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Temsilcimiz 0-0’lık skorla deplasmanda aldığı bir puanla grup aşamasına başladı.
Dk. 7: CLUB BRUGGE GOLE ÇOK YAKLAŞTI! Vormer’in sağ kanattan yaptığı ortaya uzak köşede bomboş bir şekilde yükselen Bonaventure’nin kafa vuruşu yandan az farkla auta gitti.
Dk. 15: İlk 15 dakikada Galatasaray’ın %61’lik topla oynama üstünlüğü vardı.
Dk. 18: BRUGGE’DEN TEHLİKE! Vormer’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Mitrovic’in kafa vuruşu üstten az farkla auta gitti.
Dk. 29: BRUGGE’DEN POZİSYON! Bonaventure’nin sağ kanattan yaptığı ortasına uzak direkte bomboş bir şekilde Vanaken hareketlendi. Ama top ayağına oturmadı.
Dk. 30: GALATASARAY’DAN NET POZİSYON! Clinton Mata’nın bireysel hatasının ardından kaleciyle karşı karşıya kalan Babel’in vuruşu Mignolet’den döndü.
Dk. 35: DİREKTEN DÖNDÜ! Brugge, Ricci ile gole yaklaştı. Sağ kanattan gelen ortada seken top Ricci’nin önünde kaldı, oyuncunun vuruşunda top üst direkten dışarı gitti.
Dk. 51: BRAVO MUSLERA! Ev sahibi Bonaventure ile tehlikeli geldi, karşı karşıya pozisyonda Muslera başarılı!
Dk. 54: BİR KEZ DAHA MUSLERA! Kornerden gelen ortada Okereke kafayı vurdu, Muslera müthiş bir reaksiyon ile çıkardı.
Dk. 60: GALATASARAY’DAN POZİSYON! Seri’nin topuk pasıyla ceza yayı üzerinden şut açısı yakalayan Feghouli’nin vuruşu üst direği sıyırıp auta gitti.
Dk. 82: NAGATOMO AZ FARKLA! Galatasaray’ın kullandığı serbest vuruşun devamında Nagatomo, ceza sahası dışında şut pozisyonu buldu. Japon oyuncu sağ ayakla sert vurdu, top az farkla dışarı gitti!
Dk. 88: VAR İNCELEMESİ! Marcao’ya çarpan topta VAR ile Club Brugge lehine bir penaltı kontrolü yapıldı ancak devam kararı çıktı.

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting