Ana Sayfa / Manşet / Galatasaray’a son 7 maçta penaltı verildi

Galatasaray’a son 7 maçta penaltı verildi

Galatasaray’a son 7 maçta penaltı verildi, Galatasaray penaltılarla şampiyonluğa gidiyor. Türk futbolunda çok ilginç bir gelişme, şampiyonluğa oynayan Galatasaray’a her maç bir penaltı verilmeye başlandı üstelik çoğu da futbol yorumcularına göre tartışmaya açık. Galatasaray, Mauro Icardi’nin attığı 2 gol ile İstanbulspor galibiyetiyle puanını 76 yaptı ve maç fazlasıyla Fenerbahçe ve Beşiktaş ile puan farkını 8’e çıkardı.

Galatasaray penaltılarla şampiyonluğa gidiyor. Son 7 maçın her birinde Galatasaray’a penaltı verildi. Son olarak İstanbulspor-Galatasaray maçında yine GS lehine çalınan penaltı çok tartışılmıştı.

Spor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Galatasaray deplasmanda İstanbulspor ile mücadele etti.

Sarı-kırmızılılar müsabakadan 2-0’lık skorla galip ayrıldı ve puanını 76’ya yükseltti.

Aslan böylece şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş ile arasındaki puan farkını da maç fazlasıyla 8’e çıkardı.

Galatasaray gelecek hafta Nef Stadyumu’nda Sivasspor ile karşı karşıya gelecek.

Bu galibiyetle Galatasaray şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. Sarı-Kırmızılılar’ın gözü kulağı perşembe akşamı Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta olacak.

Taraftarı heyecan bastı! Galatasaray bu hafta şampiyonluğu ilan edebilir

Galatasaray, Sivasspor’u mağlup edip Fenerbahçe’nin de Trabzonspor’a puan kaybetmesi halinde cumartesi akşamı şampiyonluğunu ilan edecek.

Fenerbahçe, Trabzonspor’la berabere kalır ya da yenilirse 68 puanda kalacak. 2’si hükmen olmak üzere 4 maçı olan Fenerbahçe, maksimum 80-81 puana çıkabiliyor. Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor’dan 3 puan alacak olan Galatasaray, Sivasspor’u yenerse 82 puanı garantilemiş olacak.

İlginizi Çekebilir

Yaş Çay 2024 alım fiyatı

2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. yaş çay kilogram fiyatı 2024 açıklandı. Tarım ve …

Sınırsız Hosting