Ana Sayfa / Ekonomi / Galatasaray’a NEF sponsor oldu

Galatasaray’a NEF sponsor oldu

NEF, Galatasaray’a stadyum sponsoru oldu ve Galatasaray stadının adı değişti. Erden Timur aslen nereli, kaç yaşında kimdir soruluyor. NEF kime ait, sahibi ve NEF ne iş yapıyor bilgisi. Galatasaray, Türk Telekom’la sona eren stat isim anlaşmasının ardından merakla beklenen yeni sponsoru duyurdu. Sarı-kırmızılılar, NEF ile 5 sezonu opsiyonlu olarak 5+5 toplam 10 sezon için 725 milyon TL + KDV’ye anlaştı.

NEF kime ait sahibi kim ve NEF NE ŞİRKETİ. GALATASARAY’IN YEİN SPONSORU NEF OLDU. GALATASARAY STADININ ADI DA NEF OLARAK DEĞİŞTİ. Galatasaray’ın merakla beklenen dev sponsoru belli oldu. Sarı-kırmızılı kulüp, stat isim hakkı için NEF ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

ANLAŞMA 10 YILLIK
Galatasaray’dan yapılan açıklamada, “Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile Timur Şehircilik Planlama A.Ş arasında 5 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplamda 10 (5+5) sezon için 725.000.000 TL + KDV değerinde stat isim hakkına ilişkin sponsorluk ve reklam tanıtım sözleşmesi imzalanmıştır. İşbu tutarın 652.500.000 TL + KDV’si şirketimize, geri kalan 72.500.000 TL + KDV ise Galatasaray Spor Kulübü Derneği’ne ödenecektir” ifadelerine yer verildi.

NEF PATRONU ERDEN TİMUR GS BAŞKANI OLUYOR

ERDEN TİMUR GALATASARAY BAŞKANI OLACAK
Galatasaray stadı, resmen Ali Samiyen Spor Kompleksi Nef Stadyumu oldu. Düzenlenen imza töreninde Başkan Burak Elmas ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yer aldı. Burak Elmas, Erden Timur hakkında övgülü dolu sözler kullandı, bir gün Galatasaray’a başkan olmasını istedi.
“ÇOK İYİ GALATASARAYLI”
Burak Elmas, Erden Timur hakkında, “Seçim döneminde Galatasaray taraftarına sözler vermiştik, yerine getirmek için çabalıyoruz. Sözlerden bir tanesi de stat isim hakkıyla yeni sözleşmeydi. Sevgili Erden Timur, Galatasaray’a en iyi teklifi sundu. Erden Timur içimizden biri, çok iyi bir Galatasaraylı” dedi.

“EN BÜYÜK SPONSORLUK”
Burak Elmas, yeni sponsorluk anlaşmasının önemi hakkında, “Galatasaray tarihinin en iyi stadyum sponsorluk anlaşmasını imzaladık. Bir önceki stadyum isim anlaşması 30 milyon TL artı KDV’ydi. Türk spor tarihinin en büyük stadyum isim sponsorluğu oldu” değerlendirmesini yaptı.

“BAŞKAN GÖRMEK İSTERİM”
Erden Timur’u Galatasaray başkanlığı koltuğunda görmek istediğini belirten Galatasaray Başkanı Burak Elmas, “Erden Bey’i ilerleyen yıllarda inşallah başkan olarak görmek isterim. Zamanı gelince başkan olmasını isterim” dedi.

İlginizi Çekebilir

Gram altın rekora koştu

Son altın fiyatları, gram altın kaç para oldu bilgisi. 18 Nisan altın son rakamları gram …

Sınırsız Hosting