Ana Sayfa / Manşet / Galatasaray’a Yunanistan çirkefliği

Galatasaray’a Yunanistan çirkefliği

Yunanistan’da Galatasaray’a kötü muamele kafile geri dönüyor. yunan küstahlığı spora uzandı. Fatih Terim, Yunan’a kızdı Türkiye’ye dönüyor. Yunanistan’a hazırlık maçı için giden Galatasaray kafilesinin İstanbul’da yaptığı PCR testleri, Yunan yetkililer tarafından kabul görmedi. Sarı-kırmızılı kafile, 2 saati aşkın süre havalimanında bekledikten sonra İstanbul’a dönme kararı aldı.

Galatasaray‘a Yunanistan’da çirkin tavır kafile geri dönüyor. Olympiakos ile hazırlık maçı oynamak için Yunanistan’ın başkenti Atina’ya giden Galatasaray’a havalimanında ilginç tavır sergilendi!

Tüm takımın aşı yaptırmış olmasına ve İstanbul’da PCR testi yapılmış olmasına rağmen sonuçları geçerli sayılmadı. Havalimanında 1 saati aşkın süredir bekletilen Galatasaray kafilesi için yeni PCR testleri istendi. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan yetkililerinin havalimanındaki bu şok tavrına büyük tepki gösterdi.

Yaklaşık iki saatlik bir süre havalimanında bekletildikten sonra sorunun hiçbir şekilde çözülememesinden dolayı sarı-kırmızılı kafile İstanbul’a dönüş işlemlerini başlattı.

İlginizi Çekebilir

GS-FB hakemi Arda Kardeşler

Canlı Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi Arda Kardeşler oldu. dev derbiye Galatasaray’ın istediği ve taraftarlarının da çok …

Sınırsız Hosting