Ana Sayfa / Spor / Galatasaray’da Fener primi 4 milyon lira

Galatasaray’da Fener primi 4 milyon lira

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi için geri sayım sürüyor. Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe’yi yenmeleri halinde futbolculara 4 milyon lira prim dağıtacak. Süper Lig’in 13. haftası dev bir mücadeleye sahne olacak. Haftanın merakla beklenen mücadelesinde Galatasaray sahasında ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Şampiyonluk yarışında kritik öneme sahip karşılaşmadan iki ekipte galibiyetle ayrılmak isterken, Sarı-Kırmızılı cephede galibiyet primi de belli oldu.

Galatasaray, Fenerbahçe derbisi primini 4 milyon lira olarak belirledi. canlı Galatasaray-Fenerbahçe maçı için tüm ayrıntılar. Milli maçlar nedeniyle ara verilen Süper Lig ‘e Nef Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe derbisiyle dönüş yapacak olan Galatasaray’da, tam anlamıyla seferberlik hali mevcut.
BİLETLER TÜKENDİ
Taraftarlar, tam 2 yıl aradan sonra tribünleri tamamen doldurmaya hazır. Kulübe yaklaşık 100 bin kişilik bir talep gelmişti. Nitekim dün başlayan genel satışla birlikte biletler tamamen tükendi.
Dev mücadele için tam 52 bin 223 bilet satıldı ve yüzde 100’lük satış oranına ulaşıldı.
TFF’nin aldığı kararla Süper Lig’de 9 Kasım itibarıyla maçlarda tam kapasite uygulamasına geçilirken, Galatasaray son yılların en yüksek seyirci sayısına imza atacak gibi görünüyor.
4 MİLYON LİRA PRİM
Yönetim de milli oyunculardan yoksun olan Florya’daki derbi havasını daha da ateşlemek üzere kolları sıvadı.

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting