Ana Sayfa / Spor / Galatasaray’da Sergio Oliveira kadro dışı

Galatasaray’da Sergio Oliveira kadro dışı

Beşiktaş-Galatasaray canlı maçı öncesi şok gelişme. Galatasaray karıştı takımda kavga ayyuka çıktı. önce Zaha sonra Oliveria takımda huzursuzluğa yol açtı. Galatasaray’ın Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesinde sarı kırmızılılarda bir oyuncunun kadro dışı bırakıldığı iddia edildi

Canlı Beşiktaş-Galatasaray derbisi saati, kanalı ve takımların durumu. Galatasaray’da oyuncular huzursuz ve takım içinde gruplaşma iddiaları. Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, 28. haftada Beşiktaş’a konuk olacak. Dev maç Tüpraş Stadyumu’nda oynanacak.
Beşiktaş ve Galatasaray arasında oynanacak maç öncesinde dev bir iddia ortaya atıldı.

GALATASARAY’DA YILDIZ OYUNCU KADRO DIŞI
Milliyet gazetesinin haberine göre Türkiye Kupası’nda oynanan ve 2-0 kaybedilen Vavacars Fatih Karagümrük maçının ardından Galatasaray’ın Portekizli yıldızı Sergio Oliveira ve Okan Buruk arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın ardından Sergio Oliveira derbi öncesi kadro dışı bırakıldı.
BJK-GS CANLI İZLE MAÇ ANALİZİ
Puan sıralamasında Fenerbahçe’yi gerisinde bırakarak liderlik koltuğuna oturan sarı-kırmızılılar, Beşiktaş deplasmanında puan kaybetmek istemiyor. Okan Buruk ve öğrencileri bu sezon oynadıkları 27 karşılaşmada 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk yarısında oynanan derbi mücadelesini Galatasaray 2-1 kazanmıştı. Portekizli çalıştırıcı Fernando Santos yönetiminde ivme yakalayan Beşiktaş, taraftarının da etkisiyle rakibini mağlup etmek için sahaya çıkacak. Derbi biletlerinin satışa sunulacağı tarih ve saati belli oldu. Peki Beşiktaş Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş – Galatasaray derbi biletleri satışa çıktı mı? İşte, Beşiktaş – Galatasaray maçına ilişkin detaylar…

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’in 28. haftasında Fernando Santos yönetimindeki Beşiktaş, lider Galatasaray’ı ağırlayacak.

Tüpraş Stadı’nda oynanacak karşılaşma 3 Mart Pazar günü saat 19:00’da başlayacak.

Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER
Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos’un Mert, Onur, Necip, Colley, Masuaku, Salih, Al Musrati, Rashica, Muci, Cenk ve Semih 11’ini tercih etmesi bekleniyor.
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un ise Muslera, Kaan, Sanchez, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Mertens, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi 11’ini sahaya sürmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ SON DURUM

Fernando Santos yönetiminde çıkış yakalamak isteyen siyah beyazlılar, geride kalan 27 haftada 14 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 39 kez sarsan Beşiktaş, kalesinde gördüğü 31 gole engel olamadı. Beşiktaş haftaya topladığı 46 puanla 4. sırada giriyor.

– Beşiktaş’ta 3 eksik, bir belirsiz

Siyah-beyazlı ekipte 3 futbolcu, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan Tayfur Bingöl’ün yanı sıra sarı kart cezalısı Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov, yarın kadroda yer almayacak. Salih Uçan’ın durumu ise maç günü belli olacak.

– 6 oyuncu ceza sınırında

Beşiktaş’ta 6 futbolcu, Galatasaray derbisi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlılarda Necip Uysal, Jonas Svensson, Arthur Masuaku, Daniel Amartey, Semih Kılıçsoy ve Demir Ege Tıknaz, yarın kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

GALATASARAY SON DURUM

Galatasaray, bu sezon oynadığı 27 karşılaşmada 23 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 57 kez sarsan sarı kırmızılılar, kalesinde ise sadece 15 gol gördü. Galatasaray, bu sezon ligin en az gol yiyen takımı olurken haftaya topladığı 72 puanla birinci sırada girdi.

– Galatasaray’da iki eksik

Hakim Ziyech’in forma giyemeyeceği sarı-kırmızılı takımda, Serge Aurier’in durumu belirsizliğini koruyor.

Afrika Uluslar Kupası’ndan sakat dönen futbolculardan Ziyech, Dolmabahçe’de sahaya çıkamayacak. Yeni transfer Serge Aurier’nin durumu ise bugün yapılacak antrenmanda belli olacak.

Galatasaray’da Davinson Sanchez, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarınki karşılaşmada kart görmeleri durumunda Çaykur Rizespor mücadelesi öncesi cezalı duruma düşecek.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting