Ana Sayfa / Kime Ait / Galatasaray’ın Antalya maçı şifresiz (CBC Sport canlı)
İLHAN CAVCAV İSMİ SÜPER LİG

Galatasaray’ın Antalya maçı şifresiz (CBC Sport canlı)

cbc sport canlı izleme ve frekans bilgileri. Antalya Galatasaray Süper Lig maçı şifresiz cbc sport’ta. CBC Sport Süper Lig şifresiz maç yayınları Azerbaycan kanalı. Beşiktaş’ın Karabük deplasman maçı şifresiz Azeri kanalı cbc sport canlı izleme ve tarihi. 

Canlı cbc sport izleme uydudan ve frekansları. CBC Sport nerenin kanalı ve nasıl izlenir uydu frekansları ve canlı izleme beşiktaş ve Galatasaraş7ın deplasman maçları. Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sport kanalı, Süper Lig’in yeni sezonunda her hafta 2 maçı şifresiz olarak yayınlayacak.
Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sport, Spor Toto Süper Lig’e yeni sezonda haftada 2 maçı şifresiz olarak yayınlayacaklarını resmen duyurdu.

FARKLI ÜLKELERDE DE YAYINLANACAK

Daha önce; Fransa, Afrika, Amerika, Ortadoğu, İngiltere, Japonya, Katar, Almanya, Macaristan ve farklı Balkan ülkelerinde yayınlanacağı açıklanan Süper Lig maçları bundan böyle Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sport kanalından da ekranlara gelecek.
Futbolseverlere müjde! Spor Toto Süper Lig’de bu hafta oynanacak olan Karabükspor – Beşiktaş ve Antalyaspor – Galatasaray maçları şifresiz olarak yayınlanacak. Daha önce Azeri kanal CBC Sport, Spor Toto Süper Lig’den haftada 2 maçı ücretsiz olarak yayınlayacaklarını açıklamıştı. Karabükspor – Beşiktaş ve Antalyaspor – Galatasaray maçlarını şifresiz izlemek için yapmanız gerekenler haberin devamında.

BEŞİKTAŞ’IN KARABÜK DEPLASMAN MAÇI ŞİFRESİZ CBC SPORT CANLI

Karabükspor – Beşiktaş maçı şifresiz nasıl izlenir?

Spor Toto Süper Lig 4. haftasında Beşiktaş deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacak. 9 Eylül Cumartesi günü oynanacak olan bu zorlu müsabaka saat 17:00’de başlayacak. Karşılaşmayı beIN Sports dışında aynı zamanda futbolseverler CBC Sport’tan ücretsiz olarak izleyebilecekler. CBC Sport’un uydu frekansı ve şifresiz izleme konusunda tüm detaylar

GS’NİN DEPLASMANDAKİ ANTALYA MAÇI ŞİFRESİZ CANLI

Antalyaspor – Galatasaray maçı şifresiz nasıl izlenir?

Spor Toto Süper Lig 4. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Ligde oynadığı 3 maçı kazanan sarı kırmızılılar, 4. haftada transfer döneminin flaş takımlarından Antalyaspor ile karşılaşacak. Antalyaspor – Galatasaray maçı 10 Eylül Pazar akşamı saat 20:00’de başlayacak. Bu müsabaka beIN Sports dışında Azeri kanalı CBC Sport’tan şifresiz olarak yayınlanacak.

CBC Sport AZ uydu, frekans bilgileri, şifresiz izleme

CBC Sport Tv kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında “AzerSpace 1/Africasat 1a” seçin. Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H – Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport Tv yayınının FEC’i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

CBC SPORT FREKANS BİLGİLERİ

Uydu: AzerSpace 46°
Frekans: 11135 H 27500

İlginizi Çekebilir

Evren Barış Yavuz tutuklandı

Evren Barış Yavuz isimli provokatör tutuklanarak cezaevine gönderildi. Alevilerin terör örgütü kurmasını isteyen hain hapiste …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting