Ana Sayfa / Ekonomi / Galleria AVM yıkılıyor
İLK AVM OLAN GALLERİA YIKILIYOR

Galleria AVM yıkılıyor

Bakırköy sahilde yer alan ve Türkiye’nin ilk AVM’si olan Galleria için yıkım kararı çıktı. yerine büyük bir proje yapılacak. Türkiye’nin ve İstanbul’un ilk alışveriş merkezi Galleria yıkılıyor. AVM, aynı bölgede Dati Holding tarafından kurulması planlanan yeni proje kapsamında tarih olacak.

Galleria AVM yıkılıyor yerine yeni bir proje geliyor. Dati holding kime ait sahibi kim soruları. Türkiye’nin ve İstanbul’un ilk AVM’si Galleria yıkılıyor. Galleria’nın olduğu nokta ile arkasında yapılan deniz dolgu çalışmaları sonucu elde edilen alana otel, rezidans ve ofis gibi binaların kurulması planlanıyor.
1988’de açılan Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi olan Galleria’nın yıkılarak yerine rezidans yapılmasını eleştiren Uğur Dündar, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Dündar, paylaşımında “Yıkılıp yerine çok katlı otel ve rezidans (beton yığını) yapılmasına karar verilen İstanbul’un en eski AVM’si Galeria’nın an itibarıle görünümü… İn cin top oynuyor!..” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Sınırsız Hosting