Ana Sayfa / Gündem / Gareth Bale UFO görmüş

Gareth Bale UFO görmüş

Uzaylı gören ünlü futbolcu Gareth Bale, UFO’ların ve uzaylıların aramızda dolaştığını öne sürüyor. UFO’lara inanan ünlüler arasına futbolcular da katıldı. Real Madrid’in yıldızı Gareth Bale, düşen performansı gibi saha dışında, özellikle de uzaylılarla ilgili yaptığı açıklamalarla dikkat çekiyor. Bale son olarak, “İnsanlar biraz araştırma yapmalı. Uzaylılar her yerde. Bu konuyla çok ilgiliyim. Harry Kane’i uzaylıların var olduğuna bir türlü ikna edemedim” dedi. Kane, daha önce UFO gördüğünü iddia etmişti.

Uzaylı görün futbolcu. Gareth Bale, UFO gördüğünü açıkladı ve uzaylıların dünyamızda aramızda dolaştığını öne sürdü. Galli yıldız Gareth Bale, “Bu konuda birçok komplo teorisi var. Amerikan hükümetinin yayınladığı bir UFO görüntüsü vardı, yüzde yüz uzaylılar var, buna yüzde yüz eminim. Ben kendim de UFO gördüm” ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Bale daha sonrasında yine iddiasını sürdürmüş, “Uzaylılar gerçekten var” açıklaması yapmıştı.

UFO gördüğünü iddia eden Gareth Bale'den yeni uzaylı çıkışı! Takım arkadaşını bıktırdı

KANE’İ İKNA EDEMEDİ

Gareth Bale, geçen sezon kiralık oynadığı Tottenham’daki arkadaşı Harry Kane’i de adeta ablukaya aldı. Kane, “Uzaylıların kanıtları her yerde. İnsanların sadece araştırma yapması gerekiyor. Ben bu konuya çok ilgiliyim. Harry Kane’i uzaylıların var olduğuna ikna edemedim. Ancak Joe Rodon’u ikna ettim” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı

İYİ Parti 27 Nisan kurultayı ve genel başkan adayları. Meral Akşener’in koltuğuna kim oturacak en …

Sınırsız Hosting