Ana Sayfa / Yaşam / Gary Cahill G. Saray’a geliyor

Gary Cahill G. Saray’a geliyor

Gary Cahill Chelsea’dan Galatasaray’a geliyor. Gary Cahill nasıl bir futbolcu değeri ve kariyeri. Gary Cahill Galatasaray’a transfer olmaya çok yakın! Chelsea’de düzenli olarak ilk 11’de başlaması zora giren Cahill Galatasaray’a transfer olmaya sıcak bakıyor. Ada basını ise Cahill’in Galatasaray transferini doğruladığını yazdı. Peki, Galatasaray transfer çalışmalarında başka kimler var? İşte, son dakika Galatasaray transfer gündemi…

Galatasaray Gary Cahill’i transfer ediyor. Şampiyonlar Ligi ve ligde mücadele edebilecek üst düzey bir takım kurmak isteyen Galatasaray’da Chelsea’de forma giymesi zora giren Gary Cahill gündeme geldi. Üstelik transfer haberleri Türkiye ile sınırlı değil, İngiltere de bu transferi konuşuyor. Galatasaray transfer listesinde yer alan isimlerden biri olan Modeste’den ise sarı kırmızılıları heyecanlandıran hareket geldi. İşte, Galatasaray transfer gündemi…

GARY CAHİLL TRANSFERİNDEN GALATASARAY ÖNDE

Mirror’dan Jake Polden, “G.Saray Başkanı bizzat görüşmeleri üstlenmiş durumda. Gary’yi İstanbul’a götürmeye kararlı” iddiasını ortaya attı.
ESPN’den Liam Twomey de, “Sarri, Garry Cahill’e, ‘Benim takımımda bir stoper 20 günlük idmanla takıma giremez. Belki forvetler tamam ama stoper olmaz. Daha hazır olmalı” dedi.

Cahill ise bu durumdan rahatsız. “İstanbul dedikodularını bende duyuyorum. Ama dedikodu değil” mesajını verdi ve Galatasaray’ı adres gösterdi.
MODESTE BEĞENDİ, TARAFTAR HEYECANLANDI

Galatasaray’da Bafetimbi Gomis’in satılmasının ardından gözler Anthony Modeste transferine çevrildi.

Fransız golcüyle pazarlıklar aralıksız devam ederken, 30 yaşındaki futbolcu, bir taraftarın sosyal medyadan paylaştığı ‘come to Galatasaray’ mesajını beğendi.

Modeste’nin bu beğenisiyle birlikte binlerce Galatasaray taraftarı da heyecanlandı.
DİĞER GALATASARAY TRANSFER HABERLERİ

Bursaspor, geçen sezon Galatasaray forması giyen Latovlevici ile her konuda anlaştı. (Fanatik)

Sol bek transferi doğrultusunda gündeme gelen Boluspor’un 22 yaşındaki futbolcusu Umut Meraş, Cim Bom’a imza atmak üzere. (Fanatik)

Al Hilal’e transferi son anda gerçekleşmeyen Maicon, Ocak ayında Suudi Arabistan’ın yolunu tutacak. (Milliyet)

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting