Ana Sayfa / Genel / Gaziantep deprem ölü ve yaralı sayısı son

Gaziantep deprem ölü ve yaralı sayısı son

Gaziantep depremde ölen ve yaralanan sayısı son kaç oldu. 6 Şubat depremi Gaziantep’te kaç kişi enkaz altında kaldı kaç kişi kurtarıldı ildeki genel durum ne, Gaziantep ilçeleri durum ne kaç ölü ve yaralı var yardım ulaştı mı merak ediliyor. Geçtiğimiz gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki şiddetli Kahramanmaraş depremi bölgede büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde yoğun bir şekilde hissedilen depremin şiddeti Gaziantep ilimizi de sarstı. Gaziantep’te çok sayıda bina yıkılırken pek çok vatandaş hayatını kaybetti ve binlerce kişi yaralandı. Artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede ekiplerin yoğun çalışması sürüyor. AFAD sık sık yaptığı açıklamalar ile Kahramanmaraş, Osmaniye, Şanlıurfa, Kilis, Adana, Diyarbakır, Adıyaman, Hatay, Malatya ve Gaziantep ölü ve yaralı sayısı hakkında bilgi veriyor. Peki, Gaziantep depreminde kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu ve son durum ne? İşte Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı…

Gaziantep 6 şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası kaç kişi öldü, kaç yaralı var enkaz altında kaç kişi var merak ediliyor. Gaziantep ve ilçeleri toplam ölü sayısı kaç oldu isimleri belli olanlar kimler bilgisi. Gaziantep depremde hayatını kaybeden sporcular ünlüler kim? 6 Şubat Pazartesi günü yaşanan iki şiddetli Kahramanmaraş depremi, Gaziantep başta olmak üzere çevre illerde büyük bir yıkıma neden oldu. Aynı gün içinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremler ve artçı sarsıntılarla beraber Gaziantep’te çok sayıda bina yıkıldı. Bölgede göçük altında kalanları kurtarma çalışmaları sürerken, ”Gaziantep’te kaç bina yıkıldı, ölü ve sayısı kaç oldu, son durum ne?” soruları yanıt aramaya başladı. Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı AFAD tarafından yapılan açıklamalarla netlik kazanıyor. İşte Gaziantep’te son durum…

Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı: Gaziantep’te kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu, kaç kişi yaralandı? İşte tüm detaylar

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ BİLANÇOSU AÇIKLANDI!

Türkiye 9 saat arayla meydana gelen iki depremle sarsıldı.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta merkez üssü Pazarcık ilçesi olan bir deprem meydana geldi.

Saat 04.17’deki depremin büyüklüğü önce 7,4 olarak duyuruldu. Ancak AFAD ilerleyen saatlerde güncelleme yaparak depremin büyüklüğünün 7,7 olduğunu açıkladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre sarsıntı yerin 7 kilometre altında gerçekleşti.

Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı: Gaziantep’te kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu, kaç kişi yaralandı? İşte tüm detaylar

7,7’lik bu depremin ardından saat 13.24’te bir deprem daha meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7,6 olarak kaydedildi. AFAD  Deprem Risk Azaltma Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, sarsıntının artçı değil yeni bir deprem olduğunu kaydetti.

Doğu, Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesinde birçok ilde hissedilen deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma yol açtı.

Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı: Gaziantep’te kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu, kaç kişi yaralandı? İşte tüm detaylar

4 BİN 544 KİŞİ VEFAT ETTİ 26 BİN 721 YARALI

AFAD’dan yapılan yazılı açıklamada; dün saat 04.17’de, Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği ve ardından en büyüğü Elbistan merkezli 7.6 büyüklüğünde olmak üzere 312 sarsıntı daha olduğu belirtildi.

Depremlerde; Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis ve Malatya’da toplam 4 bin 544 kişinin hayatını kaybettiği ve 26 bin 721 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

GAZİANTEP ÖLÜ VE YARALI SAYISI

504 vefat, 4809 yaralı

Gaziantep depremi ölü ve yaralı sayısı: Gaziantep’te kaç bina yıkıldı, ölü sayısı kaç oldu, kaç kişi yaralandı? İşte tüm detaylar

GAZİANTEP’TE KAÇ KİŞİ ÖLDÜ, KAÇ YARALI VAR, KAÇ BİNA YIKILDI?

6 Şubat Pazartesi saat 18.00’de paylaşılan verilere göre Gaziantep’te yıkılan bina sayısı 581.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, can kaybına ilişkin son bilgileri duyurdu.

Oktay’ın illerle ilgili verdiği bilgiler şöyle;

Kahramanmaraş: 530 can kaybı, Hatay: 872 can kaybı, Osmaniye: 293 can kaybı, Adıyaman: 770 can kaybı, Diyarbakır: 92 can kaybı, Şanlıurfa: 95 can kaybı, Gaziantep: 481 can kaybı, Adana: 146 can kaybı, Malatya: 166 can kaybı, Elazığ: 2 can kaybı.

TÜRKİYA ACIYA BOĞULDU

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ile 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin ardından can kaybı artıyor. Sağlık Bakanı Koca, depremlerde 5 bin 434 kişinin hayatını kaybettiğini, 31 bin 777 kişinin yaralandığını açıkladı.

Koca, “Bu geceden itibaren Hatay’a ulaşan arama kurtarma ekiplerinin de ilave olmasıyla yarın için ekip sayımızı yaklaşık iki katına yükseltmiş olacağız” diye konuştu.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ise “Deprem bölgesinde bulunan bütün birlik, karargah ve garnizonlar da tamamen sivil vatandaşlara açılmış durumda.” dedi.

Bakan Akar’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Şu ana kadar 2 bin 600 kurtarma personeli ve 78 araç yerine ulaştırılmıştır. Sahada helikopterler ve TİHA’larımız dahil 75 araç var.

Tüm bölgelerde 7 bin 500 Mehmetçik bölgede. Yarın da bin 500 Mehmetçik bölgedeki çalışmalara dahil olacak.

Batıdan toplam 9 komando taburunu bölgeye sevk ediyoruz. Kıbrıs’ta bulunan 4 taburumuz da bölgeye gelecek.

Deprem bölgesinde bulunan bütün birlik, karargah ve garnizonlar da tamamen sivil vatandaşlara açılmış durumda.

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting