Ana Sayfa / İlginç / Geleceğe Dönüş 2. filminde hangi yıla dönülüyor?
GELECEĞE DÖNÜŞ 2 1955

Geleceğe Dönüş 2. filminde hangi yıla dönülüyor?

Geleceğe Dönüş film serisinin ikincisinde dönülen yıl. Geleceğe Dönüş filminde hangi yıla gidiliyor ilk filminde. Geleceğe Dönüş filmi ne zaman çekildi kimler oynuyor ve yönetmeni. Geleceğe Dönüş filminin birinci serisinde hangi yıla gidiliyor. 1955 geleceğe dönüş 2 de gidilen yani dönülen yıl. Yönetmenliğini Robert Zemeckis’in yaptığı 1985 yılı A.B.D yapımı film. 90’lı yıllara damgasını vuran, ve zaman yolculuğu temasını işleyen kült film serisinin ikinci filmidir. Serinin ikinci filmi olan Geleceğe Dönüş filminde 2015 yılına giden ve gelecekteki problemleri çözmeye çalışan ailenin konusunu ele alıyor.

Geleceğe dönüş 2 1955 yılına geri dönüyor. Geleceğe Dönüş ilk filminde ise 2015 gidiliyordu. Geleceğe Dönüş filmi Robert Zemeckis’in yönetmenlik, Bob Gale’ın yardımcı senaristlik, Steven Spielberg’in yürütücü yapımcılık yaptığı, 1985 yapımı bilim-kurgu, macera ve komedi türündeki filmdir. Başrollerinde Michael J. Fox’un Marty McFly, Christopher Lloyd’un Emmett Brown olarak yer aldığı filmde, Crispin Glover, Lea Thompson ve Thomas F. Wilson da yan rollerdedir.

GELECEĞE DÖNÜŞ FİLMİ SENARYO, YÖNETMEN VE OYUNCULARI İLE KONUSU

Serinin ilk filminde geçmişte yaptığı hatayı telafi edip kendi zamanına dönen Marty, Doktor Brown Geleceğe gittikten hemen sonra onunla yeniden karşılaşır. Doktor Marty ve Jennifer’ı alıp 2015 yılına giderek gelecekte McFly’ın ailesinin karşılaşacağı problemleri çözmeye çalışırlar. Ancak gelecekte aldıkları bir spor dergisinin gelecekteki Biff tarafından geçmişteki Biff’in eline geçmesi sonucu, Biff bu dergi sayesinde tüm iddiaları kazanır. Eve geri döndüklerinde gelecekteki Biff’in zaman makinesini kullandığını ve yaptığı değişikliğin kendi zamanlarını etkilediğini fark ederler. Şimdi yapmaları gereken tek şey 1955’e geri dönüp yapılan değişikliği düzeltmektir.

İlginizi Çekebilir

Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de

Gergedan böceği dünyanın en güçlü böceği oldu ve Türkiye’de bulundu. Dünyanın en güçlü böceği Hakkari’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting