Ana Sayfa / Genel / Genç Kart ne zaman dağıtılacak

Genç Kart ne zaman dağıtılacak

Genç kart başvuru nereye nasıl yapılacak, genç kart nerelerde geçerli, genç kart nerelerde indirimli ve genç kart ama için yaş şartı kaç bilgileri. 18 yaşını dolduranlara verilecek genç kartların geçerli olduğu yerler sinemalar indirimli müzeler ücretsiz ve işte tüm merak edilenler.

Genç kart dağıtımı ne zaman nasıl yapılacak genç kart almak için nereye başvurdu yapılacak., genç kart ücreti var mı soruları. Erdoğan son açılamasında genç kart için, ”

Gençlere internet desteği ve 18 yaşına girenlere genç kat vereceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz. Gençlerimiz bu haklarını istedikleri üç mobil şebeke operatörlerinin üzerinden kullanabilecekler. Üniversiteli gençlerimizin teknoloji ve bilgiye erişimini artıracağız. Her iki desteğe ilişkin uygulama esasları bakanlıklarımızca belirlenecektir. 18 yaşına giren gençlerimize 1 yıl süreyle geçerli olmak üzere Genç Kart vereceğiz. Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içinde imkanları daha da genişleteceğiz.” ifadelerini kullandı.

GENÇ KART NE GENÇ KART KİMLERE GENÇ KARAT NEREDE GEÇERLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyuruduğu Genç Kart, 1 yıl boyunca 18 yaşını doldurudan gençler tarafından kullanılabilecek. Müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerden indirimli ya da ücretsiz yararlanılacak.

Zamanla Genç Kart’ın kapsamı genişletilecek. Genç Kart başvuru detayları ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

GENÇ KART UYGULAMASI MÜJDESİ

“18 yaşına giren tüm gençlerimize Genç Kart vereceğiz.” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu karta sahip tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal etkinliklerden ücretsiz ya da indirimli faydalanabilecek.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere ücretsiz internet ve Genç Kart müjdesi

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Sınırsız Hosting