Ana Sayfa / Spor / Giresunspor ligden düştü

Giresunspor ligden düştü

Giresunspor küme düştü süper lig’e veda etti. İstanbulspor, sahasında ağırladığı Ümraniyespor’u 4-0 mağlup etti. Giresunspor ise Antalyaspor karşısında 2-0 kazanmasına rağmen küme düşmekten kurtulamadı. Karadeniz ekibi, Ümraniyespor’un ardından bu sezon Süper Lig’den düşen ikinci takım oldu.

Giresunspor süper lige veda etti küme düştü. Giresunspor’da büyük üzüntü. Spor Toto Süper Lig’in 38. ve son haftasında Giresunspor sahasında Antalyaspor’u konuk etti. Çotanak Stadı’nda oynanan karşılamayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

Son Dakika: Giresunspor küme düştü

GALİBİYET YETMEDİ

Giresunspor’a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada penaltıdan Bajic ile 59. dakikada Sainz kaydetti. Bu sonucun ardından Antalyaspor 41 puanda kalırken Giresunspor puanını 40’a yükselti. Ancak İstanbulspor da Ümraniyespor’u 4-0 mağlup edince puanını 41’e çıkardı. Alınan bu sonuçların ardından Giresunspor, 16. sırada kaldı ve Süper Lig’e veda etti.

Son Dakika: Giresunspor küme düştü

İSTANBUL KAZANDI, GİRESUN DÜŞTÜ

Kazanıp, İstanbulspor’un puan kaybını bekleyecek Karadeniz ekibi sahadan 2-0 galip ayrıldı ancak İstanbulspor maçından beklediği haber gelmeyince Süper Lig’e veda etti.

İlginizi Çekebilir

Trabzon’da tutuklanan 5 holiganın isimleri

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek terör estiren ve tutuklanan 5 holiganın isimleri. 13 saldırgandan 5’i tutuklandı …

Sınırsız Hosting